Kezdd itt az olvasást!

Mit találsz a honlapon?

A blogon mozgással kapcsolatos témákról, gyakorlati tanácsokról olvashatsz. Olyan ez, mint egy jegyzetfüzet, egy-egy témát, problémakört boncolgat röviden, de minden esetben a tudományt véve alapul. Ne tekints rá úgy, mint egy szakkönyvre, egy diagnózisra, személyes tanácsadásra, mert nem az. Célja elsősorban az, hogy kérdéseket és gondolatokat ébresszen benned és az, hogy elindítson azon az úton, ahol felelősséget vállalsz a saját egészségedért. És természetesen engem is előre visz a szakmai fejlődésem útján.

A kapcsolat menüben találod a magánrendelésemmel kapcsolatos információkat. Az árak menüben értelemszerűen a szolgáltatások árait, időtartamát, fizetési lehetőségeket találod.

A kezelések menüben az általam alkalmazott kezelési módszerekről olvashatsz.

Még nincs panaszod, de nem is szeretnéd, hogy legyen?

A blogon fellelhető gyakorlatok (gyakorlatok kategória alatt eléred az összeset) egészséges (panaszmentes) embereknek szólnak, és a mozgáskészség fejlesztésre irányulnak. A már kialakult probléma esetén fontos, hogy szakember által végzett vizsgálat előzze meg a mozgásterápiát. A feladatok a leggyakrabban problémás izmokat, izomcsoportokat és/vagy testrészeket célozzák meg, ezáltal legtöbbünknek hasznosak. Kivitelezésüknél lényeges a pontosság, a testérzetekre figyelés, és a lassú, kitartó munka. Hatékonyságuk a precizitásban és a rendszerességben rejlik.

Mit és hogyan tehetsz magadért?

A legtöbb mozgásszervi panasz (betegség) lassan, akár évek alatt alakul ki. Szépen “megdolgozunk” érte. Hozzájárul az életmódunk, a mozgás-szokásaink, a nem elég mozgás, a stressz, a táplálkozás, ahogyan alszunk, amit gondolunk magunkról, másokról, a világról, stb. Ezek közül a mozgásszervi vonatkozású területeken tudok neked segíteni.

Kezdd ezekkel a bejegyzésekkel: 

Szeretnél egy személyes konzultációra/kezelésre eljönni?

Szívesen segítek a problémád megoldásában, ehhez vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen. Ha vidéken élsz, akkor skype-os konzultációra is van lehetőség.

Nem kaptál választ a kérdésedre? Írd meg nekünk, örömmel válaszolunk.

Hogyan használd az oldalon található információkat?

A honlapon lévő információk, képek és videók mind ismeretterjesztő jellegűek, melyet mindenki csak a saját felellőségére használhat fel. Nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és/vagy egyéb szakvéleményt. Egészségügyi probléma esetén kérlek, először fordulj szakemberhez.

 

0 válaszok

Szólj hozzá!

Bekapcsolódnál a beszélgetésbe?
Mondd el a véleményed!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.