Általános szerződési feltételek

A jelen általános szerződési feltételek tartalmazza a www.fizioart.hu weboldal használatának, valamint Kelemen Vanda gyógytornász-manuálterapeuta szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó szabályait.

A szolgáltató adatai

Cégnév: Kelemen Vanda e.v.

Székhely: 1015 Budapest, Batthyány u. 15. fsz 4.

Adószám: 60104351-1-41

Nyilvántartási szám: 18243884

Email cím: [email protected]

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-90731/2015.

ÁNTSZ engedély szám: BP-02/NEO/43548-6/2021.

Tárhelyszolgáltató adatai

EZIT Kft.

Budapest, Victor Hugo utca. 18-22.

1. A rendelői szolgáltatások igénybevételére vonatkozó szabályok

1./1. Bejelentkezés módja

A foglalkozásokon/kezeléseken csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Ezt a páciens megteheti bármelyik elérhetőségeinken, melyek a Kapcsolat menüpont alatt találhatóak.

A bejelentkezés feltétele, hogy megismerje, elfogadja a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szabályokat és az adatkezelési tájékoztatót.

1./2. Időpont módosítás, lemondás, meg nem jelenés módja és szabályai

Ha a páciens nem tud részt venni a megbeszélt időpontban a kezelésen, azt jeleznie kell email-ben a [email protected] email címen, vagy sms-ben. Telefonos időpont lemondásokat, módosításokat nem fogadunk el!

Az előre egyeztetett időpont díjmentesen módosítható és törölhető legkésőbb 24 órával az időpontot megelőzően.

A 24 órán belüli időpontlemondás vagy módosítás esetén a kezelés árának 50%-át szükséges kifizetni a páciensnek.

Ha a páciens előzetes írásbeli lemondás nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, fenntartjuk a jogot a következő időpontkérés megtagadására.

1./3. Fizetési lehetőségek

A rendelőben készpénzfizetés, átutalás és online bankkártyás fizetés (az OTP Simple Pay szolgáltatásán keresztül) lehetséges. Minden esetben a kezelés díjat a kezelés napján szükséges kiegyenlíteni.

A foglalkozás/kezelés díjának kifizetése közvetlen banki átutalással is lehetséges a foglalkozás/kezelés igénybevétele után. Ebben az esetben a kezelésről átutalásos számlát állítok ki, melyet aznap szükséges kiegyenlíteni. Ezt a fizetési opciót előzetes egyeztetéssel veheti igénybe a páciens.

A 24 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a késedelmi lemondási díj kifizetése történhet készpénzben a következő kezelési alkalom során, illetve banki átutalással 2 napon belül.

1./4. Rendelő etikett, hasznos információk

A foglalkozásról/kezelésről való késést nem tudjuk pótolni, ezért javasoljuk az 5 perccel előbb érkezést.

A kezeléshez szükséges kényelmes ruha, ami engedi a szabad mozgást, és a legtöbb esetben lényeges a gerinc láthatósága. Ideális viselet gyógytornához a rövidnadrág és a trikó, manuálterápiás kezeléshez pedig alsónemű, esetleg bikini, rövidnadrág.

Első alkalommal szükségesek a releváns orvosi leletek (ha vannak).

2. Az online konzultációra jelentkezés és lemondás szabályai

A konzultáció előzetes email-ben vagy telefonon történő időpont egyeztetés alapján jön létre.

Az online konzultáció csak a megfelelő technikai feltételek (skype program telepítése, jó minőségű webkamera és mikrofon) mellett lehetséges.

A konzultáció időpontját a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 24 órával megelőzően lehet módosítani, lemondani.

24 órán belüli lemondás vagy módosítás esetén a konzultáció díjának 50%-a kifizetendő.

A konzultáció díját átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni. A konzultáció megtörténte után küldjük a díjbekérőt, amelyet  aznap szükséges kiegyenlíteni.

A 24 órán belüli lemondás vagy módosítás esetén a késedelmi lemondási díj kifizetése szintén átutalással vagy bankkártyás fizetéssel történik a díjbekérő megküldése után.

Az online konzultáció során korlátozottak a lehetőségeink, ezért bizonyos problémák esetén nem vehető igénybe. Erről előzetesen email-ben vagy telefonon egyeztetünk a pácienssel.

3. Workshop jelentkezés szabályai

A workshop egy téma köré szervezett elméleti és gyakorlati ismereteket adó kis létszámú (7-9 fős) tréning, oktatás. A workshopon való részvételhez regisztráció szükséges. A workshop díját átutalással és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni a jelentkezéstől (megrendeléstől) számított 6 napon belül, melyről díjbekérőt küldök emailben. Majd az összeg beérkezése után elektronikus számlát állítok ki és küldök el szintén emailben. A befizetési határidő változik abban az esetben, amikor a workshop-regisztráció és a workshop időpontja között kevesebb, mint 6 nap áll rendelkezésre. Ebben az esetben a workshop díjának a workshop időpontja előtt 48 órával szükséges beérkeznie. A regisztráció a befizetéstől válik érvényessé. A workshop oktatásnak minősül, ezért egészségpénztár terhére nem elszámolható.

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése (megrendelés) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállási szándékot az ügyfél a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti ([email protected]). A szerződést az ügyfél a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Jelentkezem a workshop” gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval köti.

Túljelentkezés esetén a workshop díjának beérkezése alapján tudjuk biztosítani a helyet a jelentkezőknek a workshopon. Ebben az esetben a korábban jelentkezőt email-ben felkeressük és tájékoztatjuk a jelentkezésük megerősítése érdekében. Amennyiben a jelentkező nem fizeti be a workshop díját és írásban nem kérvényezi a későbbi fizetési lehetőséget, a szervező törli a résztvevők listájáról.

A jelentkezési lap kitöltésének (mint szerződéskötés) időpontjától számított 14 napon belül jogosult a jelentkező indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ha ez idő alatt befizette a workshop díját, azt maradéktalanul visszautaljuk. Ez alól kivételt képez az az eset, amikor a jelentkezés és a workshop időpontja között kevesebb, mint 14 nap áll rendelkezésre.

A jelentkezéstől számított 14. nap után a workshop díja nem igényelhető vissza, azonban a workshop időpontját megelőző 7. napig jelzett lemondás esetén a workshop díja egy másik workshopra vagy online tanfolyamra felhasználható.

A workshop időpontját megelőző 7 napon belüli lemondás esetén a workshop díja nem igényelhető vissza és az nem váltható be másik időpontban rendezett workshopra, illetve online tanfolyamra sem.

A workshop tematikájára, árára és helyszínére vonatkozó változtatás jogát a szervező fenntartja, melyről időben tájékoztatja a résztvevőket. Az aktuális árakról, a helyszínről és a tematikáról információk a www.fizioart.hu honlap események menüpontjában találhatóak.

4. Online tanfolyamra jelentkezés szabályai

Az online tanfolyam (más néven nevezve: online kurzus, online workshop, online mozgásprogram, webinárium)  egy téma köré szervezett elméleti és gyakorlati ismereteket adó online formában lebonyolított tréning, oktatás. Az online tanfolyam díját átutalással és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni a jelentkezéstől (megrendeléstől) számított 6 napon belül, melyről díjbekérőt küldök emailben. Majd az összeg beérkezése után a számlát emailben küldöm el. A befizetési határidő változik akkor, amikor a tanfolyami regisztráció és a tanfolyam kezdete között kevesebb, mint 6 nap áll rendelkezésre. Ebben az esetben a tanfolyam díjának beérkezési határideje a tanfolyam kezdési időpontját megelőző munkanap.

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése (megrendelés) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállási szándékot az ügyfél a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti ([email protected]). A szerződést az ügyfél a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Jelentkezem az online tanfolyamra” gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval köti.

Amennyiben a jelentkezési lap kitöltésének (mint szerződéskötés) időpontjától számított 14 napon belül, de még a tanfolyam indulása előtt, a jelentkező el kíván állni a szerződéstől, és ez idő alatt befizette a tanfolyam díját, azt maradéktalanul visszautaljuk. Ez időn túl az online tanfolyam díja nem igényelhető vissza.

Amennyiben időközben, azaz a jelentkezéstől számított 14 napon belül, kezdődik meg a tanfolyam, a tanfolyam díja már nem igényelhető vissza.

Az online tanfolyam tematikájára, árára és időpontjára vonatkozó változtatás jogát a szervező fenntartja, melyről időben tájékoztatja a résztvevőket. Az aktuális árakról, időpontokról és a tematikáról információk a www.fizioart.hu honlap tanfolyamok menüpontjában találhatóak.

5. Jogi nyilatkozat

A www.fizioart.hu honlapon található összes tartalom Kelemen Vanda szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll (lsd. 1999.évi LXXVI. törvényt a szerzői jogokról). Az oldalon található tartalom utánközlése kizárólag Kelemen Vanda előzetes írásbeli engedélyével, és a forrásra mutató aktív linkkel lehetséges. A www. fizioart.hu honlapon jogtiszta képek találhatóak, melyek forrásai: saját fotók, illetve rajzok, Wikimedia Commons, CCO licensz képek, ingyenes stock fotók (www.pexels.com, www.pixabay.com) illetve vásárolt stockfotók (www.istockphoto.com, www.shutterstock.com). Amennyiben szeretnéd valamilyen formában felhasználni a honlap tartalmát, a [email protected] e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel veszem!

6. Felhasználói feltételek

A honlapon és a hírlevélben közölt információk, képek és videók ismeretterjesztő jellegűek, melyeket a felhasználó, mint önálló döntéshozó a saját felelősségére használhat fel. A honlapon nincsenek diagnózisok, szakvélemények és terápiás tervek. Egészségügyi probléma esetén javaslom szakember segítségének igénybevételét személyes tanácsadásért, szakvéleményért és terápiás tervért.

A teljes ÁSZF-et innen letöltheted: