Készen állsz arra, hogy aktívan tegyél az egészségedért?

Mozgásprogramjaink segítenek megérteni, mi hogyan működik a testedben és egyszerűen megvalósítható eszközöket adnak ahhoz, hogy tedd jobbá a mozgásaidat.

Lábfejlesztő mozgásprogramok

Fejleszd a lábad online tanfolyam

Az alapoktól a haladó szintig

A legnagyobb és legkomplexebb lábfejlesztő programunk, mely rugalmasan bárhonnan, bármikor végezhető. Ajánlom azoknak, akik szeretnének jobban elmélyülni a láb anatómiájában és hosszútávú “edzéstervre” vágynak.

A tanfolyam interaktív formában zajlik, együtt haladnak a résztvevők és van kérdezési, tapasztalat-megosztási lehetőség. Így válik személyesebbé a tréning.

A tanfolyam ára 26 990 Ft


Fejleszd a lábad élő workshop

Az alapoktól a közép szintig

Fáj a lábad? Elkezdett kialakulni valamilyen elváltozás? Sportolsz és szeretnéd fejleszteni a lábad mozgásait? Úgy érzed, elhanyagolod ezt a testrészed?

Tanulj, gondolkozz és mozogj velünk!

Kiscsoportos elméleti és gyakorlati oktatás a láb egészségéért. Minden lábat örömmel látunk.

A workshop ára 22 990 Ft

Ébreszd fel a lábad

Kezdő szintű gyakorlatanyag

A gyakorlatanyagban olyan egyszerű alapozó gyakorlatokat mutatok be, mellyel a lábad állapotát és funkcióját tudod javítani.

A videóban a feladatok úgy lettek összeállítva, hogy azt idősebbek is el tudják végezni. Több módosítási lehetőséget bemutatok, melyek csökkentik bizonyos lábproblémák esetén a lábra, lábujjakra ható terhelést.

A program ingyenes.

Mozogj jobban programok

Mozogj jobban! online program

Ha nem használod ki a teljes ízületi mozgásaidat, az izmaid egy része megrövidül, elgyengül, míg más izmok túlterhelődnek és emiatt válnak feszessé, fájdalmassá. Mindez előbb-utóbb mozgásszervi panaszokhoz vezet.

A Mozogj jobban torna-sorozat célja az ízületi mozgástartomány növelése a gerinc és a végtagok ízületeiben, az izmok rugalmasságának és erejének fejlesztése, a tudatos mozgás megéreztetése és elmélyítése.

A program ára 13 990 Ft

Testtartásjavító mozgásprogramok

Egészséges testtartás online tréning

A testtartással kapcsolatban leginkább az jut eszünkbe, hogy ki kell húznunk magunkat. A vállra és a mellkasra helyezzük a hangsúlyt. Valóban ki is merülne ennyiben a jó testtartás fogalma?

A képzésen az egészséges testtartás alapelveiről tanulhatsz elméleti és gyakorlati szinten. A jó testtartás kialakításán túl olyan gyakorlatokat és módszereket is elsajátíthatsz, amelyek segítenek annak fenntartásában.

A tanfolyam ára: 13 990 forint

Mozgásprogram csomagok

Mozogj jobban! program + Egészséges testtartás online tréning csomag

A csomagajánlatok időszakosan érhetőek el