Készen állsz arra, hogy aktívan tegyél az egészségedért?

Mozgásprogramjaink segítenek megérteni, mi hogyan működik a testedben és egyszerűen megvalósítható eszközöket adnak ahhoz, hogy fejleszd a mozgásaidat.

Fejleszd a lábad online tanfolyam

A workshop online, kibővített verziója, tehát az anyag nagyobb, mint a workshop anyaga. Rugalmasan bárhonnan, bármikor végezhető. Ajánlom, ha nem tudsz vagy nem akarsz eljönni a workshopra, de szeretnél tanulni a lábadról és fejleszteni azt.

A tanfolyam interaktív formában zajlik, együtt haladnak a résztvevők és van kérdezési, tapasztalat-megosztási lehetőség. Így válik személyesebbé a tréning.


Mozogj jobban – online torna

Ha nem használod ki a teljes ízületi mozgásaidat, az izmaid egy része megrövidül, elgyengül, míg más izmok túlterhelődnek és emiatt válnak feszessé, fájdalmassá. Mindez előbb-utóbb mozgásszervi panaszokhoz vezet.

A Mozogj jobban torna-sorozat célja az ízületi mozgástartomány növelése a gerinc és a végtagok ízületeiben, az izmok rugalmasságának és erejének fejlesztése, a tudatos mozgás megéreztetése és elmélyítése.

Fejleszd a lábad élő workshop

Fáj a lábad? Elkezdett kialakulni valamilyen elváltozás? Sportolsz és szeretnéd fejleszteni a lábad mozgásait? Úgy érzed, elhanyagolod ezt a testrészed?

Tanulj, gondolkozz és mozogj velünk!

Kiscsoportos elméleti és gyakorlati oktatás a láb egészségéért. Minden lábat örömmel látunk.

Egészséges testtartás online tréning

A testtartással kapcsolatban leginkább az jut eszünkbe, hogy ki kell húznunk magunkat. A vállra és a mellkasra helyezzük a hangsúlyt. Valóban ki is merülne ennyiben a jó testtartás fogalma?

A képzésen az egészséges testtartás alapelveiről tanulhatsz elméleti és gyakorlati szinten. A jó testtartás kialakításán túl olyan gyakorlatokat és módszereket is elsajátíthatsz, amelyek segítenek annak fenntartásában.