Fejleszd a lábad online tanfolyam

Erősítsd meg tested alapját!

A lábunk testünk bázisa. Ahogyan gyenge, rossz alapokra nem lehet (illetve nem érdemes) házat építeni, úgy testünk sem lehet igazán egészséges megfelelő alapok nélkül.

Neked való a tanfolyam?

Megelőznéd vagy helyreállítanád a lábproblémákat?

Gyakran fájnak a lábaid?

A lábad hátráltad a kedvenc sportodban?

A lábpanaszaid semmilyen kezelésre nem enyhülnek?

Nehezen találsz igazán kényelmes cipőt?

Akkor ez a tanfolyam neked való!

Számtalan mozgásszervi panasz kezdődik a lábnál.

Tanuld meg, hogyan teheted mozgékonyabbá és stabilabbá ezt a fontos testrészt.

Fejleszd a lábad, hogy az egész mozgásrendszered egészségesebb legyen!


“Épp a hétvégén terveztem megosztani veled, hogy a gyakorlatok első eredményei már egy-két hét gyakorlás után is kezdenek megmutatkozni (enyhén befelé forduló nagylábujj késztetett cselekvésre).”

A Fejleszd a lábad online tanfolyam előnyei

 • bárhol, bármikor végezheted
 • hosszútávú mozgás-tervet kapsz
 • önfelmérő tesztekkel információt kapsz a lábad állapotáról
 • önállóan és kreatívan képes leszel tenni magadért
 • az egész mozgásrendszerre pozitívan hatsz a lábad fejlesztése által
 • a teljes anyag letölthető, örökre a tiéd marad
 • korlátlan számú online gyakorló órán vehetsz részt a tanfolyam után
 • a tanfolyam anyagának frissített verzióját mindig megkapod
 • egy alkalommal kedvezményes élő/online személyes gyógytorna konzultáción vehetsz részt

“Nagyon hasznos és értékes tudást ad a tanfolyam elméleti illetve gyakorlati szinten is. Egyszerű módszerekkel, de annál hatékonyabban tudunk hatni a lábunkra és az egész mozgásrendszerünkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!”

Betekintés a tananyagba

 • Melyek a láb természetes funkciói?
 • Mik vezetnek a lábproblémák kialakulásához?
 • Hogyan előzhetőek meg a lábpanaszok, és hogyan tudsz javítani a lábad állapotán?
 • Önfelmérő tesztek
 • Gyakorlatok a láb helyreállítására (mobilizálás, erősítés), járásfejlesztés.
 • És még sok más.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

 • 4 héten át minden héten 3 leckét kapsz (összesen 12 leckét)
 • a tanfolyam anyaga 70% gyakorlat, 30% elmélet
 • a tananyag tartalmaz videókat, hanganyagot, képeket és szöveges tartalmat
 • a teljes anyagot le tudod tölteni a tanfolyam végén és örökre a tiéd marad
 • a tanfolyam után korlátlan számú online gyakorló órán vehetsz részt

Kitől fogsz tanulni?

Minden a lábnál kezdődik. A láb betegsége az egész test problémája. A lábunk testünk része, és ahhoz, hogy a testünk jól funkcionáljon, annak minden elemével foglalkoznunk kell.

A láb panaszai erősen befolyásolják az ember napi életvitelét. Ma a láb problémáinak kezelése leginkább talpbetétekkel, korrekciós eszközökkel és műtéttel zajlik. Valóban csak ezek a megoldások léteznek? Hogyan lehet egészséges a lábunk?

Szeretettel várlak a tanfolyamon,

Vanda

“Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.”

Mikor kezdődik?

2021. november 16. kedd

Jelentkezéseket november 11-ig fogadunk, illetve a szabad helyek erejéig (max. 20 fő). 

Ha időben értesülni szeretnél induló tanfolyamainkról, iratkozz fel a hírlevelünkre.

Mennyibe kerül?

Az online tréning ára (befektetés az egészségedbe): 24 990 Ft

Korábbi workshop résztvevők számára 6 990 Ft (ezt jelezd a jelentkezési lapon).

A tanfolyam ára 2022-ben 26 990 Ft lesz.

A tanfolyam résztvevői 50% kedvezménnyel vehetnek részt egy személyes élő/online gyógytornán, amelyen az egyéni problémákat tudjuk megbeszélni annak érdekében, hogy a tanfolyam anyagát még hatékonyabban tudja mindenki adaptálni önmagára. Ez egy lehetőség a számodra, melyet a tanfolyam alatt vagy utána tudsz igénybe venni.

Jelentkezés az online tanfolyamra

Információk a jelentkezéshez

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ([email protected]). A szerződést a jelentkezési (megrendelő) űrlap kitöltésével és a Jelentkezem az online tanfolyamra! gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a jelentkezés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és az online tanfolyamra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).

Mit mondanak, akik elvégezték a tanfolyamot?

Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam. Kezdődő – de igen fájdalmas – szabóbütyköm a gyakorlatoknak hála szépen visszahúzódott. Nagyon tetszett, hogy komoly elméleti hátteret is kaptam a különböző lábproblémákról, a gyakorlatok hatásáról. A gyakorlatok jól követhetőek voltak a videókkal. Ilyen alapossággal kidolgozott online tanfolyamon szívesen részt vennék egyéb tematikával is (pl. “hátfájás elleni program”, “nyak- és vállproblémák”, stb.) Nagyon megérte részt venni a tanfolyamon.

Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.

Nem hiányoltam semmit a tanfolyamból, épp ellenkezőleg – ésszerűen felépített, laikusok számára is könnyen emészthető tudásanyagot szereztünk, ahol ugyan a gyakorlat felé billent a mérleg, de az elméleti háttér, illetve alapozás sem hiányzott. Sőt, további szakirodalmat és hasznos linkeket is kaptunk, ahol tovább mehetünk a Vanda által felvillantott úton.

Nagyon hasznos és értékes tudást ad a tanfolyam elméleti illetve gyakorlati szinten is. Egyszerű módszerekkel, de annál hatékonyabban tudunk hatni a lábunkra és az egész mozgásrendszerünkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vandára és a lábfejlesztő tréningjére. Sokat tanultam a lábamról, a testem működéséről és ismét megtapasztaltam, hogy minden mindennel összefügg.

Hasznosnak találtam a részvételt, ezért jöttem el az élő tanfolyam után az on-line változatra is. Itt sokkal több írásos és videó segédanyagot kaptunk, több időt tölthettem az egyes részek megismerésével. Az idő múlásával több kérdésem támadt, amiket feltehettem és választ kaptam, ami tovább segítheti a napi gyakorlást. Természetesen mindenkinek ajánlanám, mert előbb-utóbb mindenki találkozni fog azzal a problémával, hogy a “két lábra állás” evolúciós vívmánya nem csekély kihívás számunkra, a mozgásszegény életmódunk és a rossz cipőválasztások ellensúlyozásaként, folyamatosan tenni kell magunkért.

Nagyon jó volt, mindenre kiterjedő, körültekintő. Ajánlottam másoknak! Ahhoz képest, hogy online tanfolyam volt , nagyon közvetlen, körültekintő útmutatásokat adtál.

A láb fejlesztési lehetőségeiről érthető és hasznos információkat kaptam. Tetszett az ütemezés és a leckék mennyisége is rendben volt. Sajnos nem tudtam úgy lépést tartani a gyakorlatokkal, ahogy terveztem, de ez csak a jelenlegi időhiányomnak köszönhető. Biztos vagyok benne, hogy amint a kismozgásos gyakorlatokban rutinosabb leszek, folytatni fogom a haladó gyakorlatokkal is. Örülök az eszközöknek is, színesebbé teszik a gyakorlatokat.

Igen, ajánlanám. Szerintem nincs olyan ember, aki ne venné hasznát ezeknek a gyakorlatoknak. Ha csak néhány percünk van naponta, akkor is van több gyakorlat, amit eszközzel vagy anélkül is el lehet végezni. Biztos vagyok benne, hogy a láb “meghálálja” ezt.

Nekem a személyes megerősítés mindig sokat segít, de tudtam, hogy kérdés esetén bármikor megkereshetlek, így az is egyfajta biztonságot jelentett. Nem hiányzott semmi. 🙂

Nekem mint szakmabeli, adott gyakorlati szinten elég sok ötletet! Köszönöm. Hasznos nagyon és érthető, még több gyakorlatra vágytam!😊

Szívesen ajánlom mindenkinek. Részletes és mindenre kiterjedő az elméleti és a gyakorlati oktatás. Én sokat tanultam belőle.

Ajánlottam is már másoknak a tanfolyamot. Sok megerősítés, és olyan korrekciók is felmerültek, melyeket eddig nem végeztem kellő odafigyeléssel, így a várt hatás elmaradt. Bízom benne, hogy ezek most helyére fognak kerülni.

Mindenképpen hasznos és szemléletformáló volt számomra a tanfolyam, de az elméletet még szűkebbre venném, helyette még több gyakorlatot tennék be. Reményt adott arra, hogy a lábam állapota ( bütyök ) a talpbetétek helyett tornával javítható, persze ehhez a rendszeresség szükséges.
Nagyon hasznos volt a tanfolyam, sokat tanultam és szívesen ajánlom ismerőseimnek.