Fejleszd a lábad online tanfolyam

Ismerd meg a lábad felépítését és működését! Tanuld meg, hogyan teheted mozgékonyabbá és stabilabbá ezt a fontos, ám gyakran elhanyagolt testrészt. Fejleszd és tedd egészségesebbé a lábad, és általa az egész mozgásrendszered!

 • Szeretnéd megelőzni vagy megszüntetni a lábpanaszaidat?
 • Láb deformitásod van, de nem szeretnél műtétet?
 • Természetes módszert keresel a lábad fejlesztésére, a lábproblémák megelőzésére, esetleg kezelésére?
 • Érzed, hogy a lábad korlátoz a sportteljesítményedben?
 • Szeretnél hiteles tudást kapni a lábad működésével kapcsolatban?
 • Szeretnéd a mozgásrendszered fejleszteni azáltal, hogy erős és biztos alapokra helyezed?
 • Sokat hallottál már a testtudatosságról és szeretnél még tudatosabban mozogni?
Akkor ez a tanfolyam neked való!

Az online tanfolyam előnyei

 • új megvilágításba helyezi a lábat és a lábproblémák megelőzését és kezelését
 • önállóan és kreatívan képes leszel tenni magadért
 • a program testtudatosságot tanít és az egész mozgásrendszerre pozitívan hat
 • zárt facebook csoport tagság
 • további programokon való részvétel lehetősége (haladó tréning, tábor)
 • az anyag hasznos akkor is, ha mozgással és/vagy a lábbal dolgozol (edzés, tanítás, lábápolás)
 • interaktív: kérdezhetsz, válaszolok, megoszthatod a tapasztalataidat, beszélgethetsz a többi résztvevővel
 • részletes anyag, sok-sok gyakorlattal
 • hosszútávú mozgás-terv
 • a gyakorlatok részletes leírása, képekkel és videóval illusztrálva
 • a teljes anyag letölthető,
 • saját időbeosztás: bárhol, bármikor végezhető
 • természetes, költséghatékony, nincs mellékhatása

Betekintés a tananyagba

 • Melyek a lábad természetes funkciói?
 • A láb anatómiája.
 • Mik vezetnek a lábproblémák kialakulásához?
 • Hogyan előzhetőek meg a lábpanaszok, és hogyan tudsz javítani a lábad állapotán?
 • Milyen összefüggések vannak a test más részeinek állapota és a láb egészsége között?
 • A hétköznapi mozgásaid (vagy nem mozgásaid) hogyan hatnak a lábadra?
 • Gyakorlatok, amelyek fejlesztik a lábad természetes működését.
 • Hogyan tudod optimálisabbá tenni a testtartásodat és a hétköznapi mozgásaidat, ezáltal a lábadra ható terhelést is?
 • Milyen eszközök lehetnek segítségedre a lábproblémák megelőzésében és gyógyulásának elősegítésében?

Hogyan néz majd ki a tanfolyam?

 • 3 héten át minden héten 2 leckét kapsz, összesen 6 leckét
 • a leckék tartalmaznak elméleti és gyakorlati részt, kvízt és feladatokat is
 • 80% gyakorlat, 20% elmélet
 • a leckék feldolgozása átlagosan 30-60 percet vesz igénybe
 • a tananyag tartalmaz videókat, hanganyagot, képeket és persze szöveges anyagot
 • a teljes anyagot le tudod tölteni a tanfolyam végén ebook-ként
 • interaktív, a leckék végén kérdezhetsz, megoszthatod a tapasztalataidat
 • tagja lehetsz (ha szeretnél) a tanfolyam és workshop résztvevőinek létrehozott zárt Facebook csoportunknak, ahol tovább folyik a tanulás és az ötletek megosztása

Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.

Nem hiányoltam semmit a tanfolyamból, épp ellenkezőleg – ésszerűen felépített, laikusok számára is könnyen emészthető tudásanyagot szereztünk, ahol ugyan a gyakorlat felé billent a mérleg, de az elméleti háttér, illetve alapozás sem hiányzott. Sőt, további szakirodalmat és hasznos linkeket is kaptunk, ahol tovább mehetünk a Vanda által felvillantott úton.

Huber Ági

Kitől fogsz tanulni?

Kelemen Vanda vagyok, szakmám szerint gyógytornász és manuálterapeuta.

A mozgásszervi panaszok széles skálájával foglalkozom, de kiemelten fontosnak tartom az egészségmegőrzést. A lábtréningeket egyrészt a betegségmegelőzés lehetőségeinek népszerűsítése iránti vágy, másrészt a saját lábproblémám indította el, melynek nyomai még kicsit láthatók a lábamon, ám panaszaim évek óta nincsenek.

A lábunk testünk része, és ahhoz, hogy a testünk jól funkcionáljon, annak minden elemével foglalkoznunk kell, így a lábunkkal is. A tanfolyamokon és workshopokon izoláltan és integráltan, funkcionálisan is eddzük a lábat és az egész rendszert. A lábunk rendkívül fontos eleme az egészséges mozgásrendszernek. Mindemellett a mozgások tudatosítása is nagy hangsúlyt kap ezeken az alkalmakon.

Szeretettel várlak a workshopon vagy az online tanfolyamon,

Vanda

Mikor kezdődik?

2020. február 4. kedd

Jelentkezés január 28-ig, illetve a szabad helyek erejéig (50 fő).

Szabad helyek száma: 0 fő.

Következő időpont: március 24. Jelentkezés indul március 4-én.

Mennyibe kerül a láb online tanfolyam?

Az online tréning: 17 500 Ft (utoljára ezen az áron)

Korábbi workshop résztvevők számára 5 500 Ft (ezt kérünk jelezd a jelentkezési lap megjegyzés rovatában).

A tanfolyam díját átutalással és bankkártyával is ki tudod egyenlíteni. A jelentkezést követően 48 órán belül minden információt elküldünk az általad megadott email címre. Ha ez idő alatt nem érkezik email tőlem, kérlek, írj a vanda@fizioart.hu email címre. Kérlek, jelentkezés előtt olvasd el az ide vonatkozó ÁSZF-et.

Jelentkezés az online tanfolyamra

Fontos információ jelentkezés előtt

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése (megrendelés) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@fizioart.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem az online tanfolyamra gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a megrendelés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és az online tanfolyamra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).

Mit mondanak, akik elvégezték a tanfolyamot?

Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.

Nem hiányoltam semmit a tanfolyamból, épp ellenkezőleg – ésszerűen felépített, laikusok számára is könnyen emészthető tudásanyagot szereztünk, ahol ugyan a gyakorlat felé billent a mérleg, de az elméleti háttér, illetve alapozás sem hiányzott. Sőt, további szakirodalmat és hasznos linkeket is kaptunk, ahol tovább mehetünk a Vanda által felvillantott úton.

Huber Ági

Nagyon hasznos és értékes tudást ad a tanfolyam elméleti illetve gyakorlati szinten is. Egyszerű módszerekkel, de annál hatékonyabban tudunk hatni a lábunkra és az egész mozgásrendszerünkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Homoki Mónika

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vandára és a lábfejlesztő tréningjére. Sokat tanultam a lábamról, a testem működéséről és ismét megtapasztaltam, hogy minden mindennel összefügg.

Hasznosnak találtam a részvételt, ezért jöttem el az élő tanfolyam után az on-line változatra is. Itt sokkal több írásos és videó segédanyagot kaptunk, több időt tölthettem az egyes részek megismerésével. Az idő múlásával több kérdésem támadt, amiket feltehettem és választ kaptam, ami tovább segítheti a napi gyakorlást. Természetesen mindenkinek ajánlanám, mert előbb-utóbb mindenki találkozni fog azzal a problémával, hogy a “két lábra állás” evolúciós vívmánya nem csekély kihívás számunkra, a mozgásszegény életmódunk és a rossz cipőválasztások ellensúlyozásaként, folyamatosan tenni kell magunkért.

Andrea

Nagyon jó volt, mindenre kiterjedő, körültekintő. Ajánlottam másoknak! Ahhoz képest, hogy online tanfolyam volt , nagyon közvetlen, körültekintő útmutatásokat adtál.

Rita

A láb fejlesztési lehetőségeiről érthető és hasznos információkat kaptam. Tetszett az ütemezés és a leckék mennyisége is rendben volt. Sajnos nem tudtam úgy lépést tartani a gyakorlatokkal, ahogy terveztem, de ez csak a jelenlegi időhiányomnak köszönhető. Biztos vagyok benne, hogy amint a kismozgásos gyakorlatokban rutinosabb leszek, folytatni fogom a haladó gyakorlatokkal is. Örülök az eszközöknek is, színesebbé teszik a gyakorlatokat.

Igen, ajánlanám. Szerintem nincs olyan ember, aki ne venné hasznát ezeknek a gyakorlatoknak. Ha csak néhány percünk van naponta, akkor is van több gyakorlat, amit eszközzel vagy anélkül is el lehet végezni. Biztos vagyok benne, hogy a láb “meghálálja” ezt.

Nekem a személyes megerősítés mindig sokat segít, de tudtam, hogy kérdés esetén bármikor megkereshetlek, így az is egyfajta biztonságot jelentett. Nem hiányzott semmi. 🙂

Móni

Nekem mint szakmabeli, adott gyakorlati szinten elég sok ötletet! Köszönöm. Hasznos nagyon és érthető, még több gyakorlatra vágytam!😊

N.N.

Szívesen ajánlom mindenkinek. Részletes és mindenre kiterjedő az elméleti és a gyakorlati oktatás. Én sokat tanultam belőle.

Mónika