Online gyógytorna

Mi ez?

Az online konzultáció egy virtuális személyes foglalkozás. A konzultáció során megbeszéljük a problémádat, majd elvégezzük a mozgásos teszteket, és ezek alapján összeállítjuk a szükséges gyakorlatokat. Végül átvesszük, mi lesz a te feladatod, mire kell figyelned, és milyen életmódbeli változtatásokra van szükséged.

Miért és kinek jó ez?

Előnye, hogy nem helyhez kötött. Elsősorban azoknak ajánlom, akik a távolság vagy egyéb akadály miatt nem vagy ritkán tudnak eljutni a rendelőbe. Például vidéken élsz, éppen külföldre utaztál, és tanácsra lenne szükséged, vagy otthon vagy a kisbabáddal. Ajánlom akkor is, ha korábban jártál nálam, és csak egy kontrollra van szükséged.

A kamera által a gyakorlatok precíz kivitelezése könnyen megtanulható, hasonlóan a rendelői órákhoz.

Mi a hátránya?

Bizonyos vizsgálatok, tesztek és terápiás módszerek elvégzése ilyen módon nem lehetséges, ezért a foglalkozás a gyakorlatokra (mozgás és testtartás korrekcióra) és a tanácsadásra korlátozódik.

A közvetlen kontroll hiánya miatt előfordul, hogy nem teljesen precíz a gyakorlat kivitelezése, ezért felelősségteljes hozzáállást és nagyobb odafigyelést igényel a részedről.

Ha nem megfelelő a technikai háttér (kép és hang minőség, fények, internet stb.) a foglalkozás kevésbé lesz eredményes.

Hogyan működik?

A lenti űrlapon vedd fel velem a kapcsolatot, és röviden írd le, mivel fordulsz hozzám. Majd rövidesen felveszem veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a további részleteket.

Mennyibe kerül és hogy tudok fizetni?

Az online konzultáció 55 perc és 16 000 forintba kerül. Van lehetőség 30 perces online gyógytornára, ennek díja 9 000 forint. Illetve 40 perces gyógytornára is, ennek pedig 12 000 forint a díja.

A konzultációhoz tartozik 4 ingyenes email konzultáció és szükség esetén gyakorlatsor összeállítása. A további email konzultáció 3 000 forint.

A konzultáció napján elküldöm a díjbekérőt, melyet átutalással vagy bankkártyával tudsz kifizetni a konzultáció napján.

A bejelentkezés előtt kérlek, olvasd el az adatkezelési és beleegyező nyilatkozatot ide kattintva.

Milyen időpontokban van lehetőség online gyógytornára?

Leginkább hétfőtől csütörtökig napközben (többnyire 10:00 és 16:00 óra között) van lehetőség online gyógytorna konzultációra. Amennyiben ezen időpontokban nehezen megoldható számodra, igyekszem alkalmazkodni és keresünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Ezt a jelezheted is a kapcsolati űrlapon.

Technikai feltételek:

Szükséged lesz a Skype nevű programra, és egy jó minőségű webkamerára, hogy lássam, és korrigálni tudjam, amit csinálsz. Olyan helyet válassz a konzultációhoz, ahol van elég tered a mozgáshoz, akár a talajon, akár állva, ülve stb., és van elegendő fény. A laptopot (kamerát) úgy állítsd be, hogy adott esetben álló, ülő, fekvő helyzetben is jól lássalak.

Mi történik, ha közbejön valami?

Ugyanazok a feltételek vonatkoznak az online konzultáció igénybevételére, mint az egyéb szolgáltatásokra. A konzultáció időpontját a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 24 órával megelőzően tudod módosítani és lemondani. A 24 órán belül lemondott vagy le nem mondott konzultáció díjának 50%-át felszámítom, ennek kifizetésére a fenti módon van lehetőséged. Erről részletesebben az ÁSZF-ben olvashatsz.

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlapon.

Online gyógytorna konzultációra jelentkezés