Online gyógytorna konzultáció

Mi ez?

Az online konzultáció egy személyes foglalkozás. A konzultáció során megbeszéljük a problémádat, majd elvégezzük a mozgásos teszteket, és ezek alapján elvégezzük a szükséges gyakorlatokat. Végül átvesszük, mi lesz a te feladatod, mire kell figyelned, és milyen életmódbeli változtatásokra van szükséged.

Miért és kinek jó ez?

Előnye, hogy nem helyhez kötött. Elsősorban azoknak ajánlom, akik a távolság vagy egyéb akadály miatt nem (vagy ritkán) tudnak eljutni a rendelőbe. Például vidéken élsz, éppen külföldre utaztál, és tanácsra lenne szükséged, vagy otthon vagy a kisbabáddal. Ajánlom akkor is, ha korábban jártál nálam, és csak egy kontrollra van szükséged.

A kamera által a gyakorlatok precíz kivitelezése könnyen megtanulható, hasonlóan a rendelői órákhoz.

Mi a hátránya?

Bizonyos vizsgálatok, tesztek és terápiás módszerek elvégzése ilyen módon nem lehetséges, ezért a kezelési módszer a gyakorlatokra (gyógytornára, testtartás korrekcióra) és a tanácsadásra korlátozódik.

Hogyan működik?

Email-ben vagy a lenti űrlapon vedd fel velem a kapcsolatot. Röviden írd le, mivel fordulsz hozzám. Majd megbeszéljük az időpontot és a további részleteket a konzultáció lebonyolításához.

Mennyibe kerül és hogy tudok fizetni?

Az online konzultáció 60-70 perces és 8 500 forintba kerül. A konzultációhoz tartozik egy ingyenes email konzultáció és szükség esetén gyakorlatsor összeállítása. A további email konzultáció és gyakorlatsor összeállítás 5 500 forint.

A konzultáció után e-számlát állítok ki erről, melyet átutalással tudsz kifizetni a konzultáció után 3 napon belül. Ha az e-számla helyett papír alapú számlára van szükséged, azt kérlek, előre jelezd.

Technikai feltételek:

Szükséged lesz a Skype nevű programra, és egy jó minőségű webkamerára, hogy lássam, és korrigálni tudjam, amit csinálsz. Olyan helyet válassz a konzultációhoz, ahol van elég tered a mozgáshoz, akár a talajon, akár állva, ülve stb.. A laptopot (kamerát) úgy állítsd be, hogy álló, ülő, fekvő helyzetben is jól lássalak.

Mi történik, ha közbejön valami?

Ugyanazok a feltételek vonatkoznak az online konzultáció igénybevételére, mint az egyéb szolgáltatásokra. A konzultáció időpontját a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 24 órával megelőzően tudod módosítani és lemondani. A 24 órán belül lemondott vagy le nem mondott konzultáció díjának 50%-át felszámítom, ennek kifizetésére a fenti módon van lehetőséged. Erről részletesebben az ÁSZF-ben olvashatsz.

Online konzultációra jelentkezés

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Fejleszd a lábad online tanfolyam
A lábunk a bázisunk, mely által értékes információkat nyerünk a környezetünkből. Fejleszd a lábad a tested hatékonyabb működéséért!