Fejleszd a lábad online tanfolyam

Erősítsd meg tested alapját!

Neked való a tanfolyam?

 • Megelőznéd a lábproblémákat?
 • Gyakran fáj a lábad?
 • Lúdtalpad, bütyök vagy más lábpanaszod van?
 • A lábad hátráltad a kedvenc sportodban?
 • Rendszeresen kimegy a bokád?
 • A lábpanaszaid semmilyen kezelésre nem enyhülnek?
 • Nehezen találsz igazán kényelmes cipőt?

Akkor ez a tanfolyam neked való!

Betekintés a tananyagba

 • Mi a láb természetes funkciója?
 • Mi vezet a lábproblémák kialakulásához?
 • Hogyan előzhetőek meg és javíthatók a lábpanaszok?
 • Hogyan áll kapcsolatban a láb egyéb testtájainkkal?
 • Hogyan javítsuk a láb és az alsóvégtag állapotát, funkcióját?
 • Milyen eszközöket érdemes használni?
 • És még sok más.
A lábunk testünk bázisa. Ahogyan gyenge, rossz alapokra nem lehet (illetve nem érdemes) házat építeni, úgy testünk sem lehet igazán egészséges megfelelő alapok nélkül.

“Épp a hétvégén terveztem megosztani veled, hogy a gyakorlatok első eredményei már egy-két hét gyakorlás után is kezdenek megmutatkozni (enyhén befelé forduló nagylábujj késztetett cselekvésre).”

“Rendkívül sok hasznos elméleti és alapos gyakorlati ismeretet kaptam a tanfolyam során. A gyakorlásokkal valóban fejlődik a lábam, a testtartásom és ezáltal jobb a közérzetem is! Mindenkinek ajánlani tudom a tanfolyamot!”

Számtalan mozgásszervi panasz kezdődik a lábnál. Tanuld meg, hogyan teheted mozgékonyabbá és stabilabbá ezt a fontos testrészt, általa pedig az egész mozgásrendszered!

A tanfolyam előnyei

 • bárhol, bármikor végezheted
 • önfelmérő tesztekkel információt kapsz a lábad állapotáról
 • önállóan és kreatívan képes leszel tenni magadért
 • az egész mozgásrendszerre pozitívan hatsz
 • a teljes anyag letölthető, örökre a tiéd marad
 • a tanfolyam után pedig korlátlan számú online gyakorló órán vehetsz részt

Hogyan zajlik a tanfolyam?

 • 4 héten át heti 3 lecke érkezik az email fiókodba, összesen 12 lecke
 • több, mint 4,5 órás videós anyag, mely előre rögzített videókat tartalmaz
 • néhány képes és szöveges tartalommal kiegészítve
 • 90% gyakorlat és csupán 10% elmélet
 • PLUSZ! élő online gyakorlás, kérdés-válasz videók

“Nagyon hasznos és értékes tudást ad a tanfolyam elméleti illetve gyakorlati szinten is. Egyszerű módszerekkel, de annál hatékonyabban tudunk hatni a lábunkra és az egész mozgásrendszerünkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!”

Kitől fogsz tanulni?

Kelemen Vanda vagyok, szakmám szerint gyógytornász és manuálterapeuta.

A lábtréningeket egyrészt a betegségmegelőzés lehetőségeinek népszerűsítése iránti vágy, másrészt a saját lábproblémám indította el, melynek nyomai még láthatók a lábamon, ám panaszaim évek óta nincsenek. És ez az, ami igazán lényeges, hogy a lábam újra képes minden mozgásra panasz nélkül.

A lábunk testünk része, és ahhoz, hogy a testünk jól funkcionáljon, annak minden elemével foglalkoznunk kell, így a lábunkkal is. A tanfolyamokon és workshopokon izoláltan és integráltan, funkcionálisan is eddzük a lábat és az egész rendszert. A lábunk rendkívül fontos eleme az egészséges mozgásrendszernek. Mindemellett a mozgások tudatosítása is nagy hangsúlyt kap ezeken az alkalmakon.

Örömmel látlak a tanfolyamon,

Vanda

Mikor kezdődik a tanfolyam?

2024. július 22. hétfő

Jelentkezni július 18-ig, illetve a szabad helyek erejéig lehet.

A helyek száma limitált, maximum 25 fő jelentkezhet. Aktuális helyek száma: 25 fő

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Az online tanfolyam ára: 33 990 Ft

A tanfolyam díját átutalással vagy bankkártyával fizetheted ki. A jelentkezés után 24 órán belül minden információt emailben küldünk el.

Mivel leszel gazdagabb a tanfolyam által?

 • erősebb és mozgékonyabb lábakkal

 • számos hétköznapokba beilleszthető gyakorlattal

 • tudatosabb mozgással

 • hatékonyabb járásmintával

 • tudással a lábad funkcióját és mozgását illetően

“Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.”

Jelentkezek a Fejleszd a lábad online tanfolyamra!

A Fejleszd a lábad online tanfolyam ÁSZF-jét ide kattintva tudod elolvasni. A jelentkezés előtt kérjük mindenképp olvasd el a lemondási feltételeket.

Jelentkezés után 24 órán belül emailben küldjük el a fizetési információkat.

Ha 2 napon belül nem érkezik tőlünk email, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen. Köszönjük szépen.

Információk a jelentkezéshez

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ([email protected]). A szerződést a jelentkezési (megrendelő) űrlap kitöltésével és a Jelentkezem az online tanfolyamra! gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a jelentkezés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és az online tanfolyamra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).

Mit mondanak, akik elvégezték a tanfolyamot?

Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam. Kezdődő – de igen fájdalmas – szabóbütyköm a gyakorlatoknak hála szépen visszahúzódott. Nagyon tetszett, hogy komoly elméleti hátteret is kaptam a különböző lábproblémákról, a gyakorlatok hatásáról. A gyakorlatok jól követhetőek voltak a videókkal. Ilyen alapossággal kidolgozott online tanfolyamon szívesen részt vennék egyéb tematikával is (pl. “hátfájás elleni program”, “nyak- és vállproblémák”, stb.) Nagyon megérte részt venni a tanfolyamon.

Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.

Nem hiányoltam semmit a tanfolyamból, épp ellenkezőleg – ésszerűen felépített, laikusok számára is könnyen emészthető tudásanyagot szereztünk, ahol ugyan a gyakorlat felé billent a mérleg, de az elméleti háttér, illetve alapozás sem hiányzott. Sőt, további szakirodalmat és hasznos linkeket is kaptunk, ahol tovább mehetünk a Vanda által felvillantott úton.

Nagyon hasznos és értékes tudást ad a tanfolyam elméleti illetve gyakorlati szinten is. Egyszerű módszerekkel, de annál hatékonyabban tudunk hatni a lábunkra és az egész mozgásrendszerünkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vandára és a lábfejlesztő tréningjére. Sokat tanultam a lábamról, a testem működéséről és ismét megtapasztaltam, hogy minden mindennel összefügg.

Hasznosnak találtam a részvételt, ezért jöttem el az élő tanfolyam után az on-line változatra is. Itt sokkal több írásos és videó segédanyagot kaptunk, több időt tölthettem az egyes részek megismerésével. Az idő múlásával több kérdésem támadt, amiket feltehettem és választ kaptam, ami tovább segítheti a napi gyakorlást. Természetesen mindenkinek ajánlanám, mert előbb-utóbb mindenki találkozni fog azzal a problémával, hogy a “két lábra állás” evolúciós vívmánya nem csekély kihívás számunkra, a mozgásszegény életmódunk és a rossz cipőválasztások ellensúlyozásaként, folyamatosan tenni kell magunkért.

Nagyon jó volt, mindenre kiterjedő, körültekintő. Ajánlottam másoknak! Ahhoz képest, hogy online tanfolyam volt , nagyon közvetlen, körültekintő útmutatásokat adtál.

A láb fejlesztési lehetőségeiről érthető és hasznos információkat kaptam. Tetszett az ütemezés és a leckék mennyisége is rendben volt. Sajnos nem tudtam úgy lépést tartani a gyakorlatokkal, ahogy terveztem, de ez csak a jelenlegi időhiányomnak köszönhető. Biztos vagyok benne, hogy amint a kismozgásos gyakorlatokban rutinosabb leszek, folytatni fogom a haladó gyakorlatokkal is. Örülök az eszközöknek is, színesebbé teszik a gyakorlatokat.

Igen, ajánlanám. Szerintem nincs olyan ember, aki ne venné hasznát ezeknek a gyakorlatoknak. Ha csak néhány percünk van naponta, akkor is van több gyakorlat, amit eszközzel vagy anélkül is el lehet végezni. Biztos vagyok benne, hogy a láb “meghálálja” ezt.

Nekem a személyes megerősítés mindig sokat segít, de tudtam, hogy kérdés esetén bármikor megkereshetlek, így az is egyfajta biztonságot jelentett. Nem hiányzott semmi. 🙂

Nekem mint szakmabeli, adott gyakorlati szinten elég sok ötletet! Köszönöm. Hasznos nagyon és érthető, még több gyakorlatra vágytam!?

Szívesen ajánlom mindenkinek. Részletes és mindenre kiterjedő az elméleti és a gyakorlati oktatás. Én sokat tanultam belőle.

Ajánlottam is már másoknak a tanfolyamot. Sok megerősítés, és olyan korrekciók is felmerültek, melyeket eddig nem végeztem kellő odafigyeléssel, így a várt hatás elmaradt. Bízom benne, hogy ezek most helyére fognak kerülni.

Mindenképpen hasznos és szemléletformáló volt számomra a tanfolyam, de az elméletet még szűkebbre venném, helyette még több gyakorlatot tennék be. Reményt adott arra, hogy a lábam állapota ( bütyök ) a talpbetétek helyett tornával javítható, persze ehhez a rendszeresség szükséges.
Nagyon hasznos volt a tanfolyam, sokat tanultam és szívesen ajánlom ismerőseimnek.