Magánrendelés

Helyszín, rendelési idő, bejelentkezés

Július 24. és augusztus 4. között szabadságon leszek. Ekkor leginkább emailben, sms-ben leszek elérhető. Köszönöm szépen a megétésed.

A rendelő

Rendelési idő:

Hétfő, szerda 10:00 – 17:00

Kedd, csütörtök 7:00 – 13:00

Csak bejelentkezésre.

Helyszín:

1015 Budapest, Batthyány utca 15. fsz. 4.

4-es kapucsengő

Kapcsolat

E-mail: [email protected]

Telefon: (+36) 70 549 9874

Hétfőtől péntekig 9:00 – 17:00 óra között


Kérlek, részesítsd előnyben az online időpontfoglalót, mert a munkám és a családom mellett rendkívűl kevés időm jut a telefonhívásokra. Köszönöm szépen.

Sürgős esetben írj sms-t, amint tudlak, visszahívlak.

Házirend

 • Ha mégsem tudsz eljönni, kérlek, minél hamarabb, de legkésőbb 24 órával a kezelés időpontját megelőzően jelezd az telefonon, emailben vagy sms-ben (neved+lemondott időpont).
 • 24 órán belüli lemondás (vagy meg nem jelenés) esetén a kezelés árának 50%-a kifizetendő, melyről számlát állítok ki.
 • Hozz magaddal, kényelmes ruhát és az orvosi leleteidet. Ideális viselet gyógytornához: rövidnadrág, trikó; manuálterápiához: alsónemű, bikini vagy rövidnadrág.
 • Köszönjük szépen az együttműködésed!

Online foglalás útmutató

 • Válassz a naptárok közül, majd válaszd ki a szolgáltatás típusát. Ezután válaszd ki a dátumot, majd add meg az adataidat. Végül töltsd ki a regisztrációhoz szükséges adatokat és véglegesítsd a foglalást.
 • A foglalásodról két emailt kapsz. A második email a foglalás elfogadásáról vagy elutasításáról szóló email. A második email megérkezéséig a foglalásod nem végleges. 
 • Kérlek, ha 48 órán belül nem kapsz emailt, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen. 
 • Első alkalommal kérlek, 85 vagy 55 perces kezelésre jelentkezz be.

Megközelítés

 • Gyalogosan: a Batthyány tértől 3 perc, a Széll Kálmán tértől 8 perc séta távolság.
 • Parkolás a környező utcákban fizetős.
 • A ház mellett, a Málna utcában található egy elektromos autó töltőállomás is.

Higiénia

Higiénia: A rendelőben jelenleg nem kötelező a maszk használata, de természetesen viselhetsz maszkot és igény esetén én is viselem. Érkezéskor használd a kihelyezett kézfertőtlenítőt vagy moss kezet.

Fizetés: fizethetsz készpénzben, átutalással vagy online bankkrátyás fizetéssel. Készpénzes fizetésnél számlát állítok ki, melyet emailben küldök el. Átutalásos vagy online bankkártyás fizetés esetében díjbekérőt küldök emailben, melyen keresztül tudod elindítani a választott fizetési móddal a fizetést a kezelés napján. A számlázási adataidat minden esetben szükséges megadnod bejelentkezéskor.

Időpontegyeztetés: részesítsd előnyben az online foglalást. Az online foglalás során add meg a számlázási adataidat is, így gyorsíthatjuk a számlakiállítás folyamatát.

Köszönjük szépen az együttműködésed.