Mozogj jobban! online torna

Ízületeid kedvenc gyakorlatai.

Neked szól az online torna?

 • Gyakran vannak ízületi panaszaid?
 • Feszesek az izmaid?
 • Egyoldalúan mozogsz?

Az ízületeinknek szükségük van arra, hogy rendszeresen teljes mozgáspályán megmozgassuk őket. Az egyoldalú mozgás előbb vagy utóbb panaszokhoz és degeneratív elváltozásokhoz vezet. Azonban sosem késő tenni az ízületeid egészségéért, kezdd el most!

Miben segít a program?

 • A program kontrollált ízületi mobilizációs gyakorlatok által segít az ízületi mozgástartomány növelésében a gerinc és a végtagok ízületeiben.
 • Aktív és passzív nyújtások alkalmazásával fejleszti az izmok rugalmasságát és erejét.
 • A stabilizáló és a mobilizáció mozgások tudatos, kontrollált gyakorlásával megtanít a testrészek helyzetének térben való érzékelésére.

“Hihetetlen értékes anyag a számomra, nem is gondoltam, hogy van a piacon hasonló, már nagyon-nagyon régóta kerestem ilyesmit. Ezúton is köszönöm a munkádat, a nagyon precíz kivitelezési utasításokat.”

Bepillantás a tematikába:

 • gerinc- és végtagízületek mobilizálása,
 • törzs (core) stabilizálás,
 • önmasszázs (SMR) módszerek labdával,
 • aktív és passzív nyújtások,
 • és még sok más.

Milyen  gyakorlatok lesznek?

 • Lassú, kontrollált gyakorlatok az ízületek és a kötőszövetek állapotának javítására.
 • Egyszerű feladatok, melyeket könnyen beilleszthetőek a mindennapokba.
 • A testtartást tudatosító és folyamatosan korrigáló mozdulatok.

“Köszönöm a távirányításos tornagyakorlatkat. Igazán profi módon vezette le a foglalkozásokat. Volt rá eset, hogy valamire figyelmeztett, hogy mit ne tegyek- amit én is pont úgy csináltam; tehát, mintha látta volna: mi hol tudjuk elrontani a gyakorlatokat.

Az első órának kb. ha a harmadát tudtam megcsinálni (akkor még nem voltak még az eszközeim), de a baloldali csípőfájdalmamat (mégis) kb. harmadára lecsökentette. A 6. óra után úgy éreztem, mintha végre normálisan tudnék járni.”

Mennyibe kerül és hogy zajlik majd?

A program 11 990 Ft   

10 rövid (15-27 perces, összesen 3,5 óra) gyakorlatanyagból áll. A videók 2 naponta követik egymást, tehát 20 napon át segítenek a mozgásaid fejlesztésében.

Hogyan tudok részt venni?

 1. Regisztrálj az alábbi űrlapon.
 2. Emailben rövidesen megkapod a fizetési információkat.
 3. A díjbekérő kiegyenlítése utáni napon pedig el is indul a program.

Regisztráció

Információk a jelentkezéshez

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ([email protected]). A szerződést a jelentkezési (megrendelő) űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

Kérlek a jelentkezés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és a szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).

Felhasználási feltételek

A gyakorlatanyag egészségmegőrzést szolgál és ismeretterjesztő céllal készült. Tartalma nem használható diagnosztizálásra, nem helyettesíti a szakszerű egyénhez adaptált terápiát, és másokon sem használható terápiás célzattal.

A mozgásanyag tartalmát kizárólag saját felelősségedre használhatod fel. Ha egészségügyi problémád van a program elkezdése előtt kérlek, konzultálj szakemberrel.

Bármilyen kérdésed van a programmal kapcsolatban, írj a [email protected] email címre.