Fejleszd a lábad workshop

Ismerd meg a lábad felépítését és működését! Tanuld meg, hogyan teheted mozgékonyabbá és stabilabbá ezt a fontos, ám gyakran elhanyagolt testrész. Fejleszd a lábad, hogy az egész mozgásrendszered egészségesebb legyen!

Szeretnéd megelőzni a lábpanaszokat?

Már kialakult valamilyen lábelváltozásod (bütyök, lúdtalp, talpi bőnye gyulladás stb.) és természetes (konzervatív) terápiát keresel?

Szeretnéd fejleszteni a lábad funkcióját és egészségét?

Nagyobb igénybevételnek van kitéve a lábad (sportolsz, sokat állsz stb.)?

A természetes mozgások híve vagy és váltani szeretnél hagyományos cipőről minimál lábbelire?

Szívesebben tanulsz közösségben, mint otthon egyedül?

Szükséged van az oktató terapeuta általi kontrollra?

Akkor neked való a workshop!

Ízelítő a tematikából:

 • megismerkedünk a lábunk anatómiájával és funkciójával
 • megnézzük, hogy mely tényezők vezetnek a lábproblémák kialakulásához
 • beszélünk arról, hogyan előzhetőek meg a lábpanaszok, és hogyan tudunk javítani a lábunk állapotán
 • foglalkozunk azzal is, hogy a testünk más részeinek állapota és hétköznapi mozgásaink hogyan hatnak a lábra
 • különböző gyakorlatokkal fejlesztjük a láb és az egész alsó végtag ügyességét, mozgékonyságát és stabilitását
 • bemutatok hasznos eszközöket (kivéve talpbetétet), melyek segítségedre lehetnek a lábad fejlesztése során

Mi lesz a workshopon?

 • elméleti és gyakorlati ismeretanyagot kapsz
 • 80% gyakorlat, 20% elmélet
 • minden gyakorlatot elvégzünk, melyeket egyénileg kijavítok, módosítok, ha szükséges
 • az egyes blokkok végén megbeszéljük a kérdéseket és a tapasztalatokat

Ne jelentkezz,

 • ha gyors eredményre vagy csodaszerre vágysz
 • ha meg vagy győződve arról, hogy a lábdeformitásod oka csupán a genetika
 • ha nincs időd magaddal foglalkozni
 • ha nem tudsz lemondani a magassarkú és/vagy szűk orrú cipők rendszeres viseléséről

Ajánlom, mert a workshopban minden benne van: gyakorlatok, hasznos eszközök, mi hogyan működik, az összefüggések bemutatása. Ez így egyben nagyon hasznos, és minden kérdésemre alapos, türelmes, szakértő választ kaptam. Megérte eljönni, hasznos iránymutatás!

Mária

Nagyon hasznosnak tartom indulásnak, illetve prevenció céljából. Ez egy jó alap arra, hogy az ember elkezdje a saját lábának, tartásának, vázrendszerének aktív fejlesztését, stabilitását. Köszönjük szépen, kitűnő kezdeményezés!

Claudia

Nagyon tetszett az anatómia-elméleti rész és a gyakorlatok. Mindig jó egy tapasztalt gyógytornásztól a mindennapokban is hasznos dolgokat tanulni. Biztosan fogom alkalmazni a tanultakat.

Torma Tamás

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vanda honlapjára és a lábtréningre. Most már – remélem – csak az én kitartásomtól és gyakorlásomtól függ, hogy lesz-e maradandó eredménye.

Rudas Andrea

A láb workshop előnyei

 • 4,5-5 óra kiscsoportos foglalkozás (max. 10 fő)
 • bemutatok eszközöket, melyeket ki is próbálhatsz
 • megkapod a workshop jegyzetét + az online tanfolyam anyagát is (videókkal, hanganyaggal, gyakorlatleírásokkal)
 • megbeszéljük a személyes tapasztalatokat, kérdéseket és problémákat
 • közösségben gyakorolva egymástól is tanulunk
 • tagja lehetsz zárt Facebook csoportunknak, ahol a tanulás folytatódik
 • később részt vehetsz haladó tréningjeinken (terepgyakorlatok, táborok)
 • természetes és nincs mellékhatása a módszernek, ha betartod a javaslataimat
 • költséghatékony, az online tanfolyam anyagával egy előremutató “edzéstervet” kapsz

Mikor és hol lesz a láb workshop?

Időpont:

Várhatóan 2019. december 7-én lesz újra workshop.

Ha értesülni szeretnél a pontos időpontról, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.

Helyszín:

SpineArt Egészségközpont

1026. Budapest, Gyergyó utca 4/a.

Mennyibe kerül?

A workshop ára: 17 500.-

A tanfolyam díját átutalással és bankkártyával is ki tudod egyenlíteni. A jelentkezést követően 48 órán belül minden információt elküldök az általad megadott email címre. Ha 72 órán belül nem kapsz tőlem emailt, kérlek, írj a vanda@fizioart.hu címre.

A lemondási feltételek és ÁSZF:

Kitől fogsz tanulni?

Kelemen Vanda vagyok, gyógytornász és manuálterapeuta.

A mozgásszervi panaszok széles skálájával foglalkozom, de kiemelten fontosnak tartom az egészségmegőrzést. A lábtréningeket egyrészt a betegségmegelőzés lehetőségeinek népszerűsítése iránti vágy, másrészt a saját lábproblémám indította el, melynek nyomai még kicsit láthatók a lábamon, ám panaszaim évek óta nincsenek.

A lábunk testünk része, és ahhoz, hogy a testünk jól funkcionáljon, annak minden elemével foglalkoznunk kell, így a lábunkkal is. A tanfolyamokon és workshopokon izoláltan és integráltan, funkcionálisan is eddzük a lábat és az egész rendszert. A lábunk rendkívül fontos eleme az egészséges mozgásrendszernek. Mindemellett a mozgások tudatosítása is nagy hangsúlyt kap ezeken az alkalmakon.

Szeretettel várlak a workshopon vagy az online tanfolyamon,

Vanda

Fejleszd a lábad workshop jelentkezési lap

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Fontos tudnivalók

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése (megrendelés) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@fizioart.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a workshop gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a megrendelés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és a workshopra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).

Mit mondanak a láb workshop résztvevői?

Mindenképpen ajánlani fogom másoknak. Ami kérdésem volt vagy menet közben felmerült, fel tudtam tenni, és válaszokat is kaptam. 

Gaál-Zsófia

Ajánlom másoknak is, hasznos gyakorlatok és új ötletek miatt is jó volt.

Zsolt

Nagyon hasznosnak tartom indulásnak, illetve prevenció céljából. Ez egy jó alap arra, hogy az ember elkezdje a saját lábának, tartásának, vázrendszerének aktív fejlesztését, stabilitását. Köszönjük szépen, kitűnő kezdeményezés!

Claudia

Hasznosnak találtam a hallottakat és a gyakorlatokat. Otthon feltétlen folytatni fogom.

Erős Lászlóné

Nagyon tetszett az anatómia-elméleti rész és a gyakorlatok. Mindig jó egy tapasztalt gyógytornásztól a mindennapokban is hasznos dolgokat tanulni. Biztosan fogom alkalmazni a tanultakat.

Torma Tamás

Jók voltak a bemutatott gyakorlatok, főleg az eszközös megoldások tetszettek nagyon.

Kiss Katalin

Nagyon jól éreztem magam és sokat tanultam. Mindenkinek ajánlom, mert a lábunk a legfontosabb.

Gabriella

Komplex. Ez írja le a legjobban. 

N.N.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vanda honlapjára és a lábtréningre. Most már – remélem – csak az én kitartásomtól és gyakorlásomtól függ, hogy lesz-e maradandó eredménye.

Rudas Andrea

Nagyon hasznos volt, gyakorlatorientált! Köszönöm.

Mogyorósi Gitta

Ajánlom, mert a workshopban minden benne van: gyakorlatok, hasznos eszközök, mi hogyan működik, az összefüggések bemutatása. Ez így egyben nagyon hasznos, és minden kérdésemre alapos, türelmes, szakértő választ kaptam. Megérte eljönni, hasznos iránymutatás!

Mária

Nagyon informatív volt a workshop. Külön tetszett. hogy a testre, mint összefüggő szervrendszerre tekintett, így nem csak elszigetelten a lábakról beszéltünk, hanem arról is, hogy mi minek a következménye és mire van hatással. Ezt sajnos a mai világban már elfelejtik. Minden kérdésre, ami felmerült bennem, kaptam választ. Valószínűleg a gyakorlatok alkalmazása közben még felmerülhetnek újabbak. 🙂

Gáspár Dóra

Szuper élmény volt, a gyakorlati része nagyon felpezsdítő, kihozta az ősembert a lábamból. 🙂

N.N.

Nagyon hasznos volt. Új ismereteket is szereztem és a meglévőket rendszerezte. Sok jó eszközt láttunk és ötleteket otthoni használatra. Amit kicsit hiányoltam, hogy az egyéni problémákra milyen megoldásokat lehet alkalmazni, esetleg merre tovább, mit lehet még.

Győrffy Adrienn

Rengeteg új információt kaptam a testem működéséről, amivel megismerhettem, és így önmagamtól is tudok fejlődni. Ezt fontosabbnak tartom, mint csupán gyakorlatokat bemutatni, ezért hasznosnak és célravezetőnek találom a workshopot. Ajánlanám másoknak is, nem feltétlenül azért, mert problémája van, hanem hogy tudást szerezzen önmagáról és eszközt kapjon a fejlődéshez. Köszönöm. 

N.N.

Attól tartok, én 95%-ban mindent ismertem és gyakorlok már, ami elhangzott. De ez nyilván nem a workshop hibája. A többieknek valószínűleg több újdonság volt.  

Sólyom Flóra

Nagyon hasznos volt. Ajánlani tudok annak is, akinek már fáj és akinek még nem fáj. 

Temesvári Erika

Nagyon hasznos volt, picit a tempó lehetne pörgősebb. Mindenképpen ajánlom másoknak is. Tetszett, hogy volt bevezető elméleti rész, így könnyebb volt követni a gyakorlatokat. 

Nagy Péter