Fejleszd a lábad workshop

Ismerd meg a lábad felépítését és működését! Tanuld meg, hogyan teheted mozgékonyabbá és stabilabbá ezt a fontos testrészt. Fejleszd a lábad, hogy az egész mozgásrendszered egészségesebb legyen!

Szeretnéd megelőzni a lábpanaszokat?

Már kialakult valamilyen lábelváltozásod (bütyök, lúdtalp, talpi bőnye gyulladás stb.) és természetes (konzervatív) terápiát keresel?

Szeretnéd fejleszteni a lábad funkcióját és egészségét?

Nagyobb igénybevételnek van kitéve a lábad (sportolsz, sokat állsz stb.)?

A természetes mozgások híve vagy és váltani szeretnél hagyományos cipőről minimál lábbelire?

Szívesebben tanulsz közösségben, mint otthon egyedül?

Szükséged van az oktató terapeuta általi kontrollra?

Akkor neked való a workshop!

Ízelítő a tematikából:

 • megismerkedünk a lábunk anatómiájával és funkciójával
 • megnézzük, hogy mely tényezők vezetnek a lábproblémák kialakulásához
 • beszélünk arról, hogyan előzhetőek meg a lábpanaszok, és hogyan tudunk javítani a lábunk állapotán
 • foglalkozunk azzal is, hogy a testünk más részeinek állapota és hétköznapi mozgásaink hogyan hatnak a lábra
 • különböző gyakorlatokkal fejlesztjük a láb és az egész alsó végtag ügyességét, mozgékonyságát és stabilitását
 • bemutatok hasznos eszközöket (kivéve talpbetétet), melyek segítségedre lehetnek a lábad fejlesztése során

Mi lesz a workshopon?

 • elméleti és gyakorlati ismeretanyagot kapsz
 • 80% gyakorlat, 20% elmélet
 • minden gyakorlatot elvégzünk, melyeket egyénileg kijavítok, módosítok, ha szükséges
 • az egyes blokkok végén megbeszéljük a kérdéseket és a tapasztalatokat

Ne jelentkezz,

 • ha gyors eredményre vagy csodaszerre vágysz
 • ha meg vagy győződve arról, hogy a lábdeformitásod oka csupán a genetika
 • ha nincs időd magaddal foglalkozni
 • ha nem tudsz lemondani a magassarkú és/vagy szűk orrú cipők rendszeres viseléséről

Ajánlom, mert a workshopban minden benne van: gyakorlatok, hasznos eszközök, mi hogyan működik, az összefüggések bemutatása. Ez így egyben nagyon hasznos, és minden kérdésemre alapos, türelmes, szakértő választ kaptam. Megérte eljönni, hasznos iránymutatás!

Nagyon hasznosnak tartom indulásnak, illetve prevenció céljából. Ez egy jó alap arra, hogy az ember elkezdje a saját lábának, tartásának, vázrendszerének aktív fejlesztését, stabilitását. Köszönjük szépen, kitűnő kezdeményezés!

Nagyon tetszett az anatómia-elméleti rész és a gyakorlatok. Mindig jó egy tapasztalt gyógytornásztól a mindennapokban is hasznos dolgokat tanulni. Biztosan fogom alkalmazni a tanultakat.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vanda honlapjára és a lábtréningre. Most már – remélem – csak az én kitartásomtól és gyakorlásomtól függ, hogy lesz-e maradandó eredménye.

A workshop előnyei

 • új megvilágításba helyezi a lábat és a lábproblémák megelőzését és kezelését
 • önállóan és kreatívan képes leszel tenni magadért
 • testtudatosságot tanít és az egész mozgásrendszerre pozitívan hat
 • zárt facebook csoport tagság
 • további programokon való részvétel lehetősége (haladó tréning, tábor)
 • természetes, költséghatékony, nincs mellékhatása
 • 4,5 óra tömény gyakorlás
 • személyes oktatás és kontroll a gyakorlatok során
 • a közösségben gyakorlás ereje
 • az eszközöket ki tudod próbálni
 • azonnali válasz a kérdéseidre
 • másoktól is tudsz tanulni
 • nagyszerű hangulat, barátságos környezet

Mikor és hol lesz a workshop?

Időpont:

Átmenetileg online tanfolyam formában lesznek megtartva. Itt olvass róla.

Helyszín:

SpineArt Egészségközpont – Buda

1026. Budapest, Gyergyó utca 4/a.

(A magánrendelés és a workshop helyszíne nem ugyanaz!)

Mennyibe kerül?

A workshop 17 990 Ft

A tanfolyam díját átutalással és bankkártyával is ki tudod egyenlíteni. A jelentkezést követően 48 órán belül minden információt elküldök az általad megadott email címre. Ha 48 órán belül nem kapsz tőlem emailt, kérlek, írj a [email protected] címre.

A lemondási feltételek és ÁSZF:

Kitől fogsz tanulni?

Kelemen Vanda vagyok, gyógytornász és manuálterapeuta.

A mozgásszervi panaszok széles skálájával foglalkozom, de kiemelten fontosnak tartom az egészségmegőrzést. A lábtréningeket egyrészt a betegségmegelőzés lehetőségeinek népszerűsítése iránti vágy, másrészt a saját lábproblémám indította el, melynek nyomai még kicsit láthatók a lábamon, ám panaszaim évek óta nincsenek.

A lábunk testünk része, és ahhoz, hogy a testünk jól funkcionáljon, annak minden elemével foglalkoznunk kell, így a lábunkkal is. A tanfolyamokon és workshopokon izoláltan és integráltan, funkcionálisan is eddzük a lábat és az egész rendszert. A lábunk rendkívül fontos eleme az egészséges mozgásrendszernek. Mindemellett a mozgások tudatosítása is nagy hangsúlyt kap ezeken az alkalmakon.

Szeretettel várlak a workshopon vagy az online tanfolyamon,

Vanda

Fejleszd a lábad workshop jelentkezési lap

Fontos tudnivalók

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése (megrendelés) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ([email protected]). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a workshop gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a megrendelés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és a workshopra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).

Mit mondanak a láb workshop résztvevői?

Mindenképpen ajánlani fogom másoknak. Ami kérdésem volt vagy menet közben felmerült, fel tudtam tenni, és válaszokat is kaptam. 

Ajánlom másoknak is, hasznos gyakorlatok és új ötletek miatt is jó volt.

Nagyon hasznosnak tartom indulásnak, illetve prevenció céljából. Ez egy jó alap arra, hogy az ember elkezdje a saját lábának, tartásának, vázrendszerének aktív fejlesztését, stabilitását. Köszönjük szépen, kitűnő kezdeményezés!

Hasznosnak találtam a hallottakat és a gyakorlatokat. Otthon feltétlen folytatni fogom.

Nagyon tetszett az anatómia-elméleti rész és a gyakorlatok. Mindig jó egy tapasztalt gyógytornásztól a mindennapokban is hasznos dolgokat tanulni. Biztosan fogom alkalmazni a tanultakat.

Jók voltak a bemutatott gyakorlatok, főleg az eszközös megoldások tetszettek nagyon.

Nagyon jól éreztem magam és sokat tanultam. Mindenkinek ajánlom, mert a lábunk a legfontosabb.

Komplex. Ez írja le a legjobban. 

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vanda honlapjára és a lábtréningre. Most már – remélem – csak az én kitartásomtól és gyakorlásomtól függ, hogy lesz-e maradandó eredménye.

Nagyon hasznos volt, gyakorlatorientált! Köszönöm.

Ajánlom, mert a workshopban minden benne van: gyakorlatok, hasznos eszközök, mi hogyan működik, az összefüggések bemutatása. Ez így egyben nagyon hasznos, és minden kérdésemre alapos, türelmes, szakértő választ kaptam. Megérte eljönni, hasznos iránymutatás!

Nagyon informatív volt a workshop. Külön tetszett. hogy a testre, mint összefüggő szervrendszerre tekintett, így nem csak elszigetelten a lábakról beszéltünk, hanem arról is, hogy mi minek a következménye és mire van hatással. Ezt sajnos a mai világban már elfelejtik. Minden kérdésre, ami felmerült bennem, kaptam választ. Valószínűleg a gyakorlatok alkalmazása közben még felmerülhetnek újabbak. 🙂

Szuper élmény volt, a gyakorlati része nagyon felpezsdítő, kihozta az ősembert a lábamból. 🙂

Nagyon hasznos volt. Új ismereteket is szereztem és a meglévőket rendszerezte. Sok jó eszközt láttunk és ötleteket otthoni használatra. Amit kicsit hiányoltam, hogy az egyéni problémákra milyen megoldásokat lehet alkalmazni, esetleg merre tovább, mit lehet még.

Rengeteg új információt kaptam a testem működéséről, amivel megismerhettem, és így önmagamtól is tudok fejlődni. Ezt fontosabbnak tartom, mint csupán gyakorlatokat bemutatni, ezért hasznosnak és célravezetőnek találom a workshopot. Ajánlanám másoknak is, nem feltétlenül azért, mert problémája van, hanem hogy tudást szerezzen önmagáról és eszközt kapjon a fejlődéshez. Köszönöm. 

Attól tartok, én 95%-ban mindent ismertem és gyakorlok már, ami elhangzott. De ez nyilván nem a workshop hibája. A többieknek valószínűleg több újdonság volt.  

Nagyon hasznos volt. Ajánlani tudok annak is, akinek már fáj és akinek még nem fáj. 

Nagyon hasznos volt, picit a tempó lehetne pörgősebb. Mindenképpen ajánlom másoknak is. Tetszett, hogy volt bevezető elméleti rész, így könnyebb volt követni a gyakorlatokat.