Gyógytorna háznál, az otthonodban

Előfordulhat olyan, hogy nem tudsz vagy nem szeretnél eljönni a rendelőig.  Ekkor veheted igénybe a gyógytorna háznál szolgáltatásom rendszeresen vagy akár alkalmanként. Olvasd el alább, mikor ajánlom és hogyan zajlik.

Milyen probléma esetén hívhatsz házhoz?

Szinte bármilyen panasz kezelhető az otthonodban, ezért itt most nem írnék listát. A kezelések kivitelezése természetesen nehezebb, mint a rendelőben a megfelelő felszerelés hiánya miatt. Azonban vannak eszközök, amiket el tudok vinni és általában ügyesen ki lehet alakítani egy tornára, esetleg manuálterápia alkalmas területet is.

A panaszodról a jelentkezési űrlapon tudsz tájékoztatni.

Hogy néz ki az otthoni gyógytorna?

Megbeszéljük az időpontot és röviden a panaszod, majd a szükséges eszközökkel elmegyek hozzád. Az első alkalommal beszélgetünk a problémádról, vizsgálatokat, teszteket végzek, majd el is kezdjük  a kezelést.

A kezelésekről vizsgálati lapot vezetek és ehhez bizonyos személyes adataidra is szükségem lesz, ahogyan a rendelőben is. Megbeszéljük a házi feladatokat és azok rendszerességét, illetve  minden szükséges tanáccsal ellátlak.

Végül egyeztetjük a következő időpontot.

Jelenleg napközben, 9:00 és 15:30 között tudok kezelésre időpontot biztosítani.

Mire lesz szükséged az otthoni gyógytornához?

Ezt mindig egyénileg egyeztetjük az első alkalommal, ezért előre nem érdemes beszerezned ezeket.

Néhány egyszerű eszköz, amik szóba jöhetnek: tornaszőnyeg, labdák, gumiszalag, jógatégla.  Amennyiben nincs eszközöd, én fogom vinni a torna idejére, azonban hasznos, ha az együtt használt eszközöket idővel beszerzed, mert akkor fogod tudni használni az önálló gyakorláshoz.

Amire még biztosan szükséged lesz az a kényelmes ruházat.

Mennyibe kerül?

Az otthoni gyógytorna és manuálterápia ára: 18 000 Ft / 60 perc

Amennyiben több időre van szükség, azt időarányosan számítom fel. A további alkalmak szintén 60 percesek vagy amennyiben megegyezünk.

A kezelés díját kifizetheted készpénzben vagy átutalással is aznap. Minden kezelésről számlát állítok ki, amelyet email-ben juttatok el hozzád.

Jelentkezés otthoni gyógytornára