Gyakran ismételt kérdések

Minden fontos kérdés és válasz

A rendeléssel kapcsolatos kérdések

 • Hol van a magánrendelés?

Budapesten az 1. kerületben,  a pontos címet a “Kapcsolat” menüben találod.

 • Mikor van a rendelés?

Hétfőtől csütörtökig 7:00 – 16:00 óráig, előzetes időpontegyeztetéssel.

 • Hogy lehet bejelentkezni?

Az online bejelentkezési felületen bármikor kényelmesen kiválaszthatod a számodra megfelelő időpontot.

De kérhetsz időpontot emailben, melyet hétköznapokon 24 órán belül megválaszolunk. Illetve telefonon hétfőtől csütörtökig 9:00-től 17:00 óráig. Itt találod az elérhetőségeinket.

 •  Ha sürgősen segítségre lenne szükségem, de nem találok már helyet, mit csináljak?

Keress meg az elérhetőségeink egyikén, és igyekszünk megoldást találni. Előfordul egy-egy lemondás, akár az utolsó pillanatban. Sürgős esetben kérheted, hogy értesítsünk a lemondásról. Rendelési időn kívüli kezelés esetén felárat számítunk fel, melyről a “Szolgáltatások” menüpont alatt találsz információt.

 • Hogyan készüljek a kezelésre?

Hozd magaddal az orvosi leleteidet (ha vannak). Készíts be kényelmes ruhát. Ideális viselet gyógytornához: rövidnadrág, trikó; manuálterápiához: alsónemű, bikini vagy rövidnadrág. Nőknél nem javaslom a birkózó fazonú sportmelltartó viselését, mert eltakarja a gerincet és megakadályoz bizonyos technikák kivitelezésében.

 • Mit tegyek, ha mégsem tudok eljönni?

Módosításra és díjmentes lemondásra 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség. 24 órán belüli lemondás esetén a kezelés díjának 50%-át felszámoljuk.

 • Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A rendelőben készpénzzel, átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni. Egészségpénztári számla igény esetén készpénzzel tudsz fizetni és utólag visszaigényelni a térítési díjat a pénztártól.

A honlappal kapcsolatos kérdések

 • Mi  a Fizioart?

Kelemen Vanda gyógytornász, manuálterapeuta honlapja, melyen ismeretterjesztő jellegű információkat olvashatsz.

A honlapon és a hírlevélben közölt információk, képek és videók ismeretterjesztő jellegűek, melyet saját felelősségedre használhatsz fel. Azok nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és/vagy egyéb szakvéleményt, kezelést.

Egészségügyi probléma esetén a saját érdekedben kérlek, előbb fordulj szakemberhez.

 • Mit találok a honlapon?

A honlapon megtalálsz a rendeléssel kapcsolatban minden információt: a rendelés helyét, a rendelési időt, a kezelési módszereket, a kezelések időtartamát és annak árait, fizetési lehetőségeket, a rendelés házirendjét, és a bejelentkezési lehetőségeket.  Továbbá olvashatsz arról, miben tudok neked segíteni, mivel foglalkozom, az általam alkalmazott kezelési módszerekről, és egy kezelés menetéről is. A blog oldalon ismereteket osztok meg különböző témákkal kapcsolatban, amelyek a segítségedre lehetnek a mozgásszervi panaszok megelőzésében, kezelésükre azonban nem alkalmasak. Találsz még ingyenes anyagokat, melyeket szintén az egészségmegőrzés céljával hoztam létre, illetve termékajánlót. Van lehetőség hírlevél feliratkozásra is.

 • Mi a honlap célja?

Egyrészt a szolgáltatás bemutatása, másrészt a blogon olvasható ismeretek célja, hogy gondolatokat, kérdéseket ébresszen benned, és mindenki által megvalósítható gyakorlati módszereket prezentáljon.

 • Honnan tudom, hogy igaz-e, ami itt olvasok és nem csak marketing?

Olyan információkat osztok meg az oldalon, amik tudományosan is igazolt információk, amiket én magam is alkalmazok, és hiszek bennük. Nem kívánom, hogy higgyj nekem, legyél kritikus, olvass és próbálj ki több módszert. Közben pedig figyelj és hallgass magadra (ne másokra), hogy megtaláld a neked való megoldást. Elgondolkodtatni szeretnék, nem pedig megmondani, mit kell tenned.