Fejleszd a lábad online tanfolyam

…mert minden a lábnál kezdődik.

Rengeteg mozgásszervi panasz a lábnál kezdődik. Tanuld meg, hogyan teheted mozgékonyabbá és stabilabbá ezt a fontos testrészt. Fejleszd a lábad, hogy az egész mozgásrendszered egészségesebb legyen!

 • Gyakran fáj a lábad?
 • Megelőznéd a lábdeformitást?
 • A lábpanaszaid csak talpbetét viselésére enyhülnek?
 • A lábad hátráltad a kedvenc sportodban?
 • Minimalista cipőre váltanál?

Akkor ez a tanfolyam neked való!

“Épp a hétvégén terveztem megosztani veled, hogy a gyakorlatok első eredményei már egy-két hét gyakorlás után is kezdenek megmutatkozni (enyhén befelé forduló nagylábujj késztetett cselekvésre).”

Az online tanfolyam előnyei

 • önállóan és kreatívan képes leszel tenni magadért
 • az egész mozgásrendszerre pozitívan hat
 • zárt facebook csoport tagság
 • ÚJ! online gyakorló órák,
 • interaktív: kérdezhetsz, válaszolok, megoszthatod a tapasztalataidat,
 • hosszútávú mozgás-tervet ad,
 • a teljes anyag letölthető, örökre a tiéd marad,
 • bárhol, bármikor végezheted,
 • további programokon való részvétel.

Betekintés a tananyagba

 • Melyek a láb természetes funkciói?
 • Mik vezetnek a lábproblémák kialakulásához?
 • Hogyan előzhetőek meg a lábpanaszok, és hogyan tudsz javítani a lábad állapotán?
 • Milyen összefüggések vannak a test más részeinek állapota és a láb egészsége között?
 • Gyakorlatok a láb helyreállítására (mobilizálás, erősítés).
 • És még sok más.

“Nagyon hasznos és értékes tudást ad a tanfolyam elméleti illetve gyakorlati szinten is. Egyszerű módszerekkel, de annál hatékonyabban tudunk hatni a lábunkra és az egész mozgásrendszerünkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!”

Hogyan néz majd ki a tanfolyam?

 • 5 héten át minden héten 2 leckét kapsz, összesen 10 leckét,
 • 80% gyakorlat, 20% elmélet,
 • a tananyag tartalmaz videókat, hanganyagot, képeket és persze szöveges anyagot,
 • a teljes anyagot le tudod tölteni a tanfolyam végén,
 • interaktív, a leckék végén kérdezhetsz, megoszthatod a tapasztalataidat,
 • zárt Facebook csoport tagság.

“Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.”

Kitől fogsz tanulni?

A lábtréningeket az egészségmegőrzés népszerűsítése iránti vágy és a saját lábproblémám indította el.

Minden a lábnál kezdődik. A lábunk testünk része, és ahhoz, hogy a testünk jól funkcionáljon, annak minden elemével foglalkoznunk kell. A lábunk rendkívül fontos eleme az egészséges mozgásrendszernek.

Szeretettel várlak a tanfolyamokon,

Vanda

Mikor kezdődik?

2020. július 21. kedd

A jelentkezéseket július 15-ig várom.

Mennyibe kerül a láb online tanfolyam?

Az online tréning:  20 990 Ft

Korábbi workshop résztvevők számára 4 990 Ft (ezt kérlek jelezd a jelentkezési lap megjegyzés rovatában).

A jelentkezés menete

 1. Töltsd ki és küldd el az űrlapot a gombra kattintva.
 2. 24 órán belül emailben megkapsz minden további információt.
 3. A tanfolyam díjának befizetésével biztosítod a helyed a tanfolyamon.

Hasznosnak találtam a részvételt, ezért jöttem el az élő tanfolyam után az on-line változatra is. Itt sokkal több írásos és videó segédanyagot kaptunk, több időt tölthettem az egyes részek megismerésével. Az idő múlásával több kérdésem támadt, amiket feltehettem és választ kaptam, ami tovább segítheti a napi gyakorlást. 

Jelentkezés az online tanfolyamra

Információk a jelentkezéshez

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ([email protected]). A szerződést a jelentkezési (megrendelő) űrlap kitöltésével és a Jelentkezem az online tanfolyamra! gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a jelentkezés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és az online tanfolyamra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).

Mit mondanak, akik elvégezték a tanfolyamot?

Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, mert a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tippeket adott. A gyakorlatok könnyen elsajátíthatók a leírások és videók segítségével és már rövid idő után érződik a pozitív hatás, a láb lazulása, erősödése. Külön kiemelném, hogy Vanda mindig felhívta a figyelmünket arra, hogy merjünk kreatívak lenni (lásd egyensúly-gyakorlatok) és figyeljünk a testünk jelzéseire. A segédeszközök terén pedig mindig kaptunk alternatív ötleteket, nem kellett külön beszerezni egy sportáruháznyi kütyütárat.

Nem hiányoltam semmit a tanfolyamból, épp ellenkezőleg – ésszerűen felépített, laikusok számára is könnyen emészthető tudásanyagot szereztünk, ahol ugyan a gyakorlat felé billent a mérleg, de az elméleti háttér, illetve alapozás sem hiányzott. Sőt, további szakirodalmat és hasznos linkeket is kaptunk, ahol tovább mehetünk a Vanda által felvillantott úton.

Nagyon hasznos és értékes tudást ad a tanfolyam elméleti illetve gyakorlati szinten is. Egyszerű módszerekkel, de annál hatékonyabban tudunk hatni a lábunkra és az egész mozgásrendszerünkre. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Vandára és a lábfejlesztő tréningjére. Sokat tanultam a lábamról, a testem működéséről és ismét megtapasztaltam, hogy minden mindennel összefügg.

Hasznosnak találtam a részvételt, ezért jöttem el az élő tanfolyam után az on-line változatra is. Itt sokkal több írásos és videó segédanyagot kaptunk, több időt tölthettem az egyes részek megismerésével. Az idő múlásával több kérdésem támadt, amiket feltehettem és választ kaptam, ami tovább segítheti a napi gyakorlást. Természetesen mindenkinek ajánlanám, mert előbb-utóbb mindenki találkozni fog azzal a problémával, hogy a “két lábra állás” evolúciós vívmánya nem csekély kihívás számunkra, a mozgásszegény életmódunk és a rossz cipőválasztások ellensúlyozásaként, folyamatosan tenni kell magunkért.

Nagyon jó volt, mindenre kiterjedő, körültekintő. Ajánlottam másoknak! Ahhoz képest, hogy online tanfolyam volt , nagyon közvetlen, körültekintő útmutatásokat adtál.

A láb fejlesztési lehetőségeiről érthető és hasznos információkat kaptam. Tetszett az ütemezés és a leckék mennyisége is rendben volt. Sajnos nem tudtam úgy lépést tartani a gyakorlatokkal, ahogy terveztem, de ez csak a jelenlegi időhiányomnak köszönhető. Biztos vagyok benne, hogy amint a kismozgásos gyakorlatokban rutinosabb leszek, folytatni fogom a haladó gyakorlatokkal is. Örülök az eszközöknek is, színesebbé teszik a gyakorlatokat.

Igen, ajánlanám. Szerintem nincs olyan ember, aki ne venné hasznát ezeknek a gyakorlatoknak. Ha csak néhány percünk van naponta, akkor is van több gyakorlat, amit eszközzel vagy anélkül is el lehet végezni. Biztos vagyok benne, hogy a láb “meghálálja” ezt.

Nekem a személyes megerősítés mindig sokat segít, de tudtam, hogy kérdés esetén bármikor megkereshetlek, így az is egyfajta biztonságot jelentett. Nem hiányzott semmi. 🙂

Nekem mint szakmabeli, adott gyakorlati szinten elég sok ötletet! Köszönöm. Hasznos nagyon és érthető, még több gyakorlatra vágytam!😊

Szívesen ajánlom mindenkinek. Részletes és mindenre kiterjedő az elméleti és a gyakorlati oktatás. Én sokat tanultam belőle.

Ajánlottam is már másoknak a tanfolyamot. Sok megerősítés, és olyan korrekciók is felmerültek, melyeket eddig nem végeztem kellő odafigyeléssel, így a várt hatás elmaradt. Bízom benne, hogy ezek most helyére fognak kerülni.

Mozogj jobban! online program
Előzd meg az ízületi panaszokat, változtass a mozgásaidon!