Jelentkezek a Fejleszd a lábad online tanfolyamra

Gratulálunk döntésedhez!

A Fejleszd a lábad online tanfolyam ÁSZF-jét ide kattintva tudod elolvasni. A jelentkezés előtt kérjük mindenképp olvasd el a lemondási feltételeket.

Jelentkezés után 24 órán belül emailben küldjük el a fizetési információkat.

Ha 2 napon belül nem érkezik tőlünk email, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen. Köszönjük szépen.

Információk a jelentkezéshez

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ([email protected]). A szerződést a jelentkezési (megrendelő) űrlap kitöltésével és a Jelentkezem az online tanfolyamra! gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a jelentkezés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és az online tanfolyamra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).