Élő workshopok, online tanfolyamok

Képzéseink célja, hogy a résztvevők jobban megismerjék testük működését és elsajátítsák a tudatos és fenntartható mozgás alapelveit. Majd azokat az életük minden területén (hétköznapi mozgások, sport) hasznosítani tudják.

Fejleszd a lábad online tanfolyam

A workshop online, kibővített verziója, tehát az anyag nagyobb, mint a workshop anyaga. Rugalmasan bárhonnan, bármikor végezhető. Ajánlom, ha nem tudsz vagy nem akarsz eljönni a workshopra, de szeretnél tanulni a lábadról és fejleszteni azt.

A tanfolyam interaktív formában zajlik, együtt haladnak a résztvevők és van kérdezési, tapasztalat-megosztási lehetőség. Így válik személyesebbé a tréning.


Fejleszd a lábad workshop

Fáj a lábad? Elkezdett kialakulni valamilyen elváltozás? Sportolsz és szeretnéd fejleszteni a lábad mozgásait? Úgy érzed, elhanyagolod ezt a testrészed?

Tanulj, gondolkozz és mozogj velünk!

Kiscsoportos elméleti és gyakorlati oktatás a láb egészségéért. Minden lábat örömmel látunk.


Egészséges testtartás online tréning

A testtartással kapcsolatban leginkább az jut eszünkbe, hogy ki kell húznunk magunkat. A vállra és a mellkasra helyezzük a hangsúlyt. Valóban ki is merülne ennyiben a jó testtartás fogalma?

A képzésen az egészséges testtartás alapelveiről tanulhatsz elméleti és gyakorlati szinten. A jó testtartás kialakításán túl olyan gyakorlatokat és módszereket is elsajátíthatsz, amelyek segítenek annak fenntartásában.