Egészséges testtartás online tréning

A képzésen az egészséges testtartás alapelveiről tanulhatsz elméleti és gyakorlati szinten. A jó testtartás kialakításán túl olyan gyakorlatokat és módszereket is elsajátíthatsz, amelyek segítenek annak fenntartásában.

A testtartással kapcsolatban leginkább az jut eszünkbe, hogy ki kell húznunk magunkat. A vállra és a mellkasra helyezzük a hangsúlyt. Valóban ki is merülne ennyiben a jó testtartás fogalma? De mi a helyzet az alsó testféllel? Egyáltalán mi az a testtartás? És miért lényeges az, hogy milyen a testtartásunk? Néhány erősítő gyakorlattal és nyújtással elérhető az optimális testtartás?

Többek közt ezekről is szól az Egészséges testtartás tréning.

A képzés tematikája

  • mi is tulajdonképpen a testtartás?
  • milyen hatások alakítják a testtartásunkat?
  • milyen az egészséges testtartás?
  • hogyan érjük el az egészséges testtartást?
  • gyakorlatok és módszerek az optimális testtartás megérzéséhez, kialakításához

Kinek ajánlom a tréninget?

Annak,

  • aki, szeretne javítani a testtartásán.
  • akinek fogalma sincs milyen az egészséges testtartás.
  • akinek a nap végére megfájdul a gerince vagy más testtája.
  • aki szeretne javítani az egészségi állapotán.

Mikor kezdődik a tréning?

A tanfolyam kezdési időpontja: 

április 15. hétfő

A jelentkezés február 20-án indul!

Jelentkezési határidő:

március 25.  (befizetési határidő: március 31.)

Mennyibe kerül?

Az online tréning bevezető ára: 5.500 Ft (értéke: 8.500 Ft)

Csomag ajánlat: ha jelentkezel a március 26-án induló Fejleszd a lábad online tréningre, akkor ezen a tanfolyamon is részt vehetsz további költségek nélkül. A két tanfolyam közvetlenül egymás után indul.

Mindkét tanfolyam jelentkezési űrlapján ki tudod választani a csomag opciót (Fejleszd a lábad + Egészséges testtartás tréning).

A tanfolyam díját átutalással és bankkártyával is ki tudod egyenlíteni. A jelentkezést követően 48 órán belül minden információt elküldök az általad megadott email címre.

Egészséges testtartás tréning regisztráció

Fontos információk jelentkezés előtt

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése (megrendelés) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet  hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info@fizioart.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem az online tanfolyamra gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval kötöd.

> Kérlek a megrendelés előtt olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót és az online tanfolyamra vonatkozó szerződési feltételeinket: ÁSZF, melyek ismerete és elfogadása elengedhetetlen a regisztrációhoz (szerződéskötéshez).