Bejelentkeznél?

Elérhetőségek, rendelési helyszín, online bejelentkezés

Elérhetőségek

Kelemen Vanda
Gyógytornász, manuálterapeuta

E-mail: vanda@fizioart.hu

Telefon: (+36) 30 323 0567

Hétfő-csütörtök: 8:30 – 19:30-ig

A hívásokra napközben korlátozott időm jut, ezért olykor csak másnap tudlak visszahívni. Köszönöm a megértésed. Azonban online bármikor foglalhatsz időpontot. ↓

A rendelés helye, ideje

SpineArt rendelő

Budapest, V. ker. Hold utca 15.

4.emelet, kapucsengő: 154

Rendelés ideje:

Kedd 8:00 – 14:00

Szerda 14:00 – 20:00

Péntek 8:00 – 17:00

Online időpontfoglalás

Online foglalás útmutató

  • A naptárban a zöld sávok jelzik a szabad helyeket. Egy sáv 30 percet jelent, tehát ha 55 perces kezelésre jönnél, 2 sávos szabad helyett kell kiválasztanod. Ha 85 perceset szeretnél, 3 sávosat válassz.
  • A foglalásodról minden esetben két emailt kapsz a megadott email címre. Az első email egy automatikus üzenet arról, hogy a foglalás még elfogadásra vár. A második egy visszaigazoló email a foglalásod elfogadásáról vagy elutasításáról. Ezt 24 órán belül megkapod (hétvégén ez lehet 48 óra is). A második email megérkezéséig a foglalásod nem végleges. 
  • FONTOS: ha nem kapsz tőlem emailt a foglalás után, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot mielőtt eljönnél hozzám. Ha nem érkezik email, az azt jelenti, hogy vagy elírtad az email címed, vagy valami oknál fogva a foglalás nem érkezett meg hozzám.
  • Ha nem tudod, hogy mit válassz, javaslom, hogy először egy 85 perces kezelésre gyere el (manuálterápia vagy manuálterápia+gyógytorna).

Házirend

  • Ha mégsem tudsz részt venni a kezelésen, kérlek, jelezd azt legalább 24 órával a kezelés időpontját megelőzően telefonon, email-ben vagy sms-ben. Az üzenetbe kérlek, írd be a teljes neved és a lemondott kezelés időpontját.
  • Kérlek, vedd figyelembe, hogy a 24 órán belüli lemondás (vagy meg nem jelenés) esetén a kezelés árának 50%-át felszámítom. Ha nem jelzed időben, hogy nem jössz, másoktól veszed el a lehetőséget. Köszönöm a megértésed!
  • Ha én mondom le 24 órán belül, a következő kezelésed féláron lesz.
  • Olykor velem is előfordul, hogy csúszok egy-egy kezeléssel, amiért elnézést kérek. De kérlek, érkezz időben (5 perccel korábban), mert a hosszabb késést pótolni általában nem tudjuk.
  • Hozz magaddal, kényelmes ruhát, amiben szabadon tudsz mozogni. Ideális viselet gyógytornához a rövidnadrág és a trikó, manuálterápiás kezeléshez pedig alsónemű, esetleg nőknél bikini, férfiaknál rövidnadrág.
  • Első alkalommal készítsd be az orvosi leleteidet (ha vannak).

A teljes házirendet az ászf-ben tudod elolvasni.

Adatkezelés

Az űrlapon önkéntesen megadott adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a szolgáltatás lebonyolításához gyűjtjük, és használjuk fel mindaddig, amíg az a szolgáltatáshoz szükséges, harmadik félnek nem adjuk tovább. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-90731/2015.