Magánrendelés

Helyszín, rendelési idő, elérhetőségek

Kedves Páciensem,

A jelenlegi, országunkban is egyre súlyosbodó helyzet miatt, felfüggeszetem március 16-tól 2 hétig (ha szükséges tovább is) a rendelésemet. Ha minden igaz, még abban a helyzetben vagyunk, ahol mérsékelni lehet a vírus terjedését azzal, hogy távolságot tartunk egymástól, és betartjuk az alapvető higiéniai szabályokat. Azt gondolom, hogy ebben az esetben is nagyon fontos a lehetőségeinkhez mért megelőzés.

Van lehetőség online foglalkozásra, amelyre be is tudsz jelentkezni a megszokott módon. Ez a lehetőség régóta működik nálam, melyet eddig főként külföldön tartózkodó páciensek vettek igénybe. A jelen helyzet miatt azt gondolom, hogy másnak is hasznos lesz. Átmenetileg lezárom a Hold utcai rendelésre vonatkozó időpontfoglalót és csak az online konzultációra lehet a következő két hétben foglalni.

Köszönöm a megértésed, bízom benne, hogy hamarosan újra személyesen is találkozunk. A változásokról a honlapon, facebook és Instagram oldalon és a hírlevélben is fogok tájékoztatni.

Egészséget és kitartást és természetesen örömteli mozgást kívánok mindenkinek,

Vanda

A rendelés

Rendelési idő:

Hétfő 9:00 – 14:00

Helyszín:

SpineArt rendelő

1054. Budapest, Hold utca 15., 4. emelet

Kapcsolat

Bejelentkezés:

E-mailen: vanda@fizioart.hu

Telefonon: (+36) 70 549 9874

Hétköznapokon 9:00 – 17:00 óráig.

Kérlek, részesítsd előnyben az online időpontfoglalót, mert a kicsi fiam mellett limitált időm jut a telefonhívásokra.

Bejelentkezés előtt kérlek, olvasd el a házirendet, köszönöm!

Házirend

  • Ha mégsem tudsz eljönni, legkésőbb 24 órával a kezelés időpontját megelőzően jelezd azt emailben vagy sms-ben (neved+lemondott időpont). Telefonos lemondást nem tudunk elfogadni!
  • 24 órán belüli lemondás (vagy meg nem jelenés) esetén a kezelés árának 50%-a kifizetendő. Köszönjük az együttműködésed.
  • Hozz magaddal, kényelmes ruhát és az orvosi leleteidet. Ideális viselet gyógytornához: rövidnadrág, trikó; manuálterápiához: alsónemű, bikini vagy rövidnadrág.
  • Köszönjük szépen az együttműködésed!

Elhelyezkedés

A rendelő a Szabadság tér melletti utcában található, közel a Hold utcai piachoz.

Megközelítés:

  • M2-es metróval a Kossuth Lajos térig, majd 5-7 perc séta
  • M3-as metróval az Arany János utcáig, majd 5 perc séta
  • a 15-ös és a 115-ös busz a ház előtt áll meg
  • 2-es villamossal a Kossuth Lajos térről
  • 9-es és 105-ös busszal a Bajcsy-Zsilinszky útig, aztán 5 perc séta

Parkolás:

Az utcában a parkolás fizetős és nehézkes a sok foglalt parkolóhely miatt, ezért körültekintően válassz parkolóhelyet vagy inkább a környező utcákban parkolj. Parkolóház a Szabadság téren található legközelebb.