Gyakran ismételt kérdések

Minden fontos kérdés és válasz

A honlappal kapcsolatos kérdések

 • Mi  a Fizioart?

Kelemen Vanda gyógytornász honlapja.

 • Mit találok a honlapon?

A honlapon megtalálsz a rendeléssel kapcsolatban minden információt: a rendelés helyét, a rendelési időt, a kezelési módszereket, a kezelések időtartamát és annak árait, fizetési lehetőségeket, a rendelés házirendjét, és a bejelentkezési lehetőségeket.  Továbbá olvashatsz arról, miben tudok neked segíteni, mivel foglalkozom, az általam alkalmazott kezelési módszerekről, és egy kezelés menetéről is. A blog oldalon ismereteket osztok meg különböző témákkal kapcsolatban, amelyek a segítségedre lehetnek a mozgásszervi panaszok megelőzésében, kezelésükre azonban nem alkalmasak. Találsz még ingyenes anyagokat, melyeket szintén az egészségmegőrzés céljával hoztam létre, illetve termékajánlót. Van lehetőség hírlevél feliratkozásra is.

 • Mi a honlap célja?

Egyrészt a szolgáltatás bemutatása, másrészt a blogon olvasható ismeretek célja, hogy gondolatokat, kérdéseket ébresszen benned, és mindenki által megvalósítható gyakorlati módszereket prezentáljon.

 • Honnan tudom, hogy igaz-e, ami itt olvasok és nem csak marketing?

Olyan információkat osztok meg az oldalon, amik tudományosan is igazolt információk, amiket én magam is alkalmazok, és hiszek bennük. Nem kívánom, hogy higgyj nekem, legyél kritikus, olvass és próbálj ki több módszert. Közben pedig figyelj és hallgass magadra (ne másokra), hogy megtaláld a neked való megoldást. Elgondolkodtatni szeretnék, nem pedig megmondani, mit kell tenned.

A rendeléssel kapcsolatos kérdések

 • Hol van a rendelés?

Budapesten az 5. kerületben, a Hold utca 15. szám alatt. Kapucsengő 154. A kapcsolat menüben is megtalálod.

 • Mikor van a rendelés?

Kedden 8:00-14:00 óráig, szerdán 14:00-20:00 óráig, pénteken pedig 8:00-17:00 óráig.

 • Hogy lehet bejelentkezni?

Az online bejelentkezési felületen, emailben vagy telefonon. Itt találod az elérhetőségeket.

 •  Ha sürgősen segítségre lenne szükségem, de nem találok már helyet, mit csináljak?

Keress meg az elérhetőségeim egyikén, és igyekszem megoldást találni.

 • Hogyan készüljek a kezelésre?

Hozd magaddal az orvosi leleteidet, ha vannak. Készíts be kényelmes ruhát.

 • Mit tegyek, ha mégsem tudok eljönni?

Módosításra és díjmentes lemondásra 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség. 24 órán belüli lemondás esetén a kezelés díjánk 50%-át ki kell fizetni. Amennyiben én mondom le az időpontodat 24 órán belül, a következő kezelésed féláron lesz. További infó itt.

 • Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A rendelőben csak készpénzzel tudsz fizetni, azonban ha előre jelzed, átutalásos fizetés is lehetséges. Néhány egészségpénztárral is szerződésben állok, ezeket az árak menüben találod.