Általános szerződési feltételek

A jelen általános szerződési feltételek tartalmazza a www.fizioart.hu weboldal használatának, valamint Kelemen Vanda gyógytornász szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó szabályait.

A szolgáltató adatai

Cégnév: Kelemen Vanda e.v.

Székhely: 3060 Pásztó, Szőlőhegyi út 28.

Adószám: 60104351-1-32

Nyilvántartási szám: 18243884

Email cím: vanda@fizioart.hu

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-90731/2015.

ÁNTSZ engedély szám: 1715/2014/1/5.

Tárhelyszolgáltató adatai

EZIT Kft.

Budapest, Victor Hugo utca. 18-22.

1. A rendelői szolgáltatások igénybevételére vonatkozó szabályok

1./1. Bejelentkezés módja

A foglalkozásokon/kezeléseken csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Ezt az ügyfél megteheti bármelyik elérhetőségeinken, melyek a Kapcsolat menüpont alatt találhatóak vagy az online időpontfoglaló rendszeren keresztül.

A bejelentkezés feltétele, hogy megismerje, elfogadja a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szabályokat és az adatkezelési tájékoztatót.

1./2. Időpont módosítás, lemondás, meg nem jelenés módja és szabályai

Ha az ügyfél nem tud részt venni a megbeszélt időpontban a kezelésen, azt jeleznie kell email-ben a contact@fizioart.hu email címen, vagy sms-ben. Telefonos időpont lemondásokat, módosításokat nem fogadunk el.

Az előre egyeztetett időpont díjmentesen módosítható és törölhető legkésőbb 24 órával az időpontot megelőzően.

A 24 órán belüli időpontlemondás vagy módosítás esetén a kezelés árának 50%-át szükséges kifizetni az új ügyfeleknek/pácienseknek is.

Ha mi mondjuk le a kezelést 24 órán belül, a következő kezelés árának 50% -át számítjuk fel.

Az online időpontfoglaló rendszeren (booked4.us) történő jelentkezés esetén a foglalt időpont, az időpont lemondási szabályok értelmében, legkésőbb 24 órával az időpontot megelőzően módosítható vagy törölhető. 24 órán belül a rendszer értelemszerűen már nem fogad el változtatást. Ebben az esetben emailben értesíthet minket az ügyfél/páciens a változásról.

Ha az ügyfél/páciens előzetes írásbeli lemondás nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, fenntartjuk a jogot a következő időpontkérés megtagadására.

1./3. Fizetési lehetőségek

A rendelőben kizárólag készpénzfizetés lehetséges.

A foglalkozás/kezelés díjának kifizetése átutalással is lehetséges a foglalkozás/kezelés igénybevétele után. Ebben az esetben a kezelésről átutalásos számlát állítok ki, melyet 8 napon belül kell kiegyenlíteni. Ezt a fizetési opciót kizárólag előzetes egyeztetéssel veheti igénybe az ügyfél/páciens.

Egészségpénztári kártyával történő fizetés esetén csak készpénzes fizetés lehetséges. A foglalkozás/kezelés díjáról a helyszínen készpénzes számlát állítok ki, melyet a helyszínen kell kiegyenlíteni, majd az egészségpénztártól a számla alapján visszaigényelni a kezelés árát.

A szerződött egészségpénztárak az Árak menüpont alatt találhatóak.

A 24 órán belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a késedelmi lemondási díj kifizetése történhet készpénzben a következő kezelési alkalom során, illetve banki átutalással 8 napon belül.

1./4. Rendelő etikett, hasznos információk

A foglalkozásról/kezelésről való késést nem tudjuk pótolni, ezért javasoljuk az 5 perccel előbb érkezést.

A kezeléshez szükséges kényelmes ruha, ami engedi a szabad mozgást, és a legtöbb esetben lényeges a gerinc láthatósága. Ideális viselet gyógytornához a rövidnadrág és a trikó, manuálterápiás kezeléshez pedig alsónemű, esetleg bikini, rövidnadrág.

Első alkalommal szükségesek a releváns orvosi leletek (ha vannak).

2. Az online konzultációra jelentkezés és lemondás szabályai

A konzultáció előzetes email-ben vagy telefonon történő időpont egyeztetés alapján jön létre.

Az online konzultáció csak a megfelelő technikai feltételek (skype program telepítése, jó minőségű webkamera és mikrofon) mellett lehetséges.

A konzultáció időpontját a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 24 órával megelőzően lehet módosítani, lemondani.

24 órán belüli lemondás vagy módosítás esetén a konzultáció díjának 50%-a kifizetendő.

A fizetés átutalással történik. A konzultáció megtörténte után küldjük az átutalásos számlát, amelyet 8 napon belül kell kiegyenlíteni. A 24 órán belüli lemondás vagy módosítás esetén a késedelmi lemondási díj kifizetése szintén átutalással történik a számla megküldése után.

Az online konzultáció során korlátozottak a lehetőségeink, ezért bizonyos problémák esetén nem vehető igénybe. Erről előzetesen email-ben vagy telefonon egyeztetünk az ügyféllel.

3. Workshop jelentkezés szabályai

A workshop egy téma köré szervezett elméleti és gyakorlati ismereteket adó kis létszámú (4-6 fős) tréning, oktatás. A workshopon való részvétel a regisztrációval és a workshop díjának 14 napon belüli átutalásával biztosítható, melyről számlát állítok ki. A regisztráció a befizetéstől válik érvényessé.

A jelentkezési lap kitöltése és elküldése (megrendelés) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre a 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Az elállási szándékot az ügyfél a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti (info@fizioart.hu). A szerződést az ügyfél a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Jelentkezem a workshop” gombra való kattintással Kelemen Vanda egyéni vállalkozóval köti.

Túljelentkezés esetén a workshop díjának beérkezése alapján tudjuk biztosítani a helyet az ügyfeleknek a workshopon. Ebben az esetben a korábban jelentkező ügyfeleket email-ben felkeressük és tájékoztatjuk a jelentkezésük megerősítése érdekében. Amennyiben az ügyfél nem fizeti be a workshop díját és írásban nem kérvényezi a későbbi fizetési lehetőséget, a szervező törli a résztvevők listájáról.

A jelentkezési lap kitöltésének (mint szerződéskötés) időpontjától számított 14 napon belül jogosult a jelentkező indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Ha ez idő alatt befizette a workshop díját, azt maradéktalanul visszautaljuk.

Ezt követően a workshop díja nem igényelhető vissza, azonban a workshop időpontját megelőző 10. napig jelzett lemondás esetén a workshop díja egy másik workshopra vagy egyéni foglalkozásra felhasználható.

A workshop időpontját megelőző 5 napon belüli lemondás esetén a workshop díja nem igényelhető vissza, az nem váltható be másik időpontban rendezett workshopra, illetve egyéni foglalkozásra sem.

A workshop tematikájára, árára és helyszínére vonatkozó változtatás jogát a szervező fenntartja, melyről időben tájékoztatja a résztvevőket. Az aktuális árakról, a helyszínről és a tematikáról információk a www.fizioart.hu honlap események menüpontjában találhatóak.

4. Jogi nyilatkozat

A www.fizioart.hu honlapon található összes tartalom Kelemen Vanda szellemi terméke, és szerzői jogvédelem alatt áll (lsd. 1999.évi LXXVI. törvényt a szerzői jogokról). Az oldalon található tartalom utánközlése kizárólag Kelemen Vanda előzetes írásbeli engedélyével, és a forrásra mutató aktív linkkel lehetséges. A www. fizioart.hu honlapon jogtiszta képek találhatóak, melyek forrásai: saját fotók, illetve rajzok, Wikimedia Commons, CCO licensz képek, ingyenes stock fotók (www.pexels.com, www.pixabay.com) illetve vásárolt stockfotók (www.istockphoto.com, www.shutterstock.com). Amennyiben szeretnéd valamilyen formában felhasználni a honlap tartalmát, a vanda@fizioart.hu e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel veszem!

5. Felhasználói feltételek

A honlapon és a hírlevélben közölt információk, képek és videók ismeretterjesztő jellegűek, melyet mindenki csak a saját felelősségére használhat fel. Nem helyettesítik a szakorvosi diagnózist és/vagy egyéb szakvéleményt, kezelési tervet. Egészségügyi probléma esetén kérlek, fordulj orvoshoz, szakemberhez!

A teljes ÁSZF-et innen letöltheted: